14.1 C
Trikala
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΔΕΛΤΙΟΠ ΤΥΠΟΥ Εκδήλωση του ΠΑΜΕ στα Τρίκαλα

Οι συνεχόμενες επιχειρησιακές συμβάσεις που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας θίγουν πολύπλευρα το εργατικό λαϊκό εισόδημα. Αμφισβητούν επιδόματα, δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα. Πρέπει να αποκρουστούν.
Είναι ζήτημα ζωτικής ανάγκης για όλους τους εργαζόμενους να διεκδικηθεί εδώ και τώρα η υπογραφή ΕΓΣΣΕ με επαναφορά των 751 ευρώ ως βάση για διαπραγματεύσεις και αυξήσεις.
 Να επανέλθουν οι κατώτεροι κλαδικοί μισθοί στα όρια του 2009.
 Να καταργηθεί ο άθλιος διαχωρισμός που διαφοροποιεί τους μισθούς αναλόγως την ηλικία.
 Να καταργηθούν όλοι οι αντεργατικοί νομοί που σπρώχνουν παρακάτω το λαϊκό εισόδημα.
Οι εργαζόμενοι σε κάθε κλάδο να οργανώσουν την αντίστασή τους, τις διεκδικήσεις τους.
Σ΄αυτή την κατεύθυνση, της οργάνωσης και διεκδίκησης η γραμματεία του ΠΑΜΕ, θα πραγματοποιήσει ευρεία σύσκεψη ήμερα Δευτέρα 15 Σεπτέμβρη, στις 8.00 μ.μ, στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων με θέμα:
«Τον σχεδιασμό της δράσης για το δίμηνο αγωνιστικό πρόγραμμα του ΠΑΜΕ – με αιχμή την ανεργία και με κορύφωση το πανελλαδικό συλλαλητήριο την 1η του Νοέμβρη στην Αθήνα»
Στη σύσκεψη καλούμε μέλη διοικητικών συμβουλίων από τους φορείς των εργαζομένων, των Απασχολούμενων, των Γυναικών, των Συνταξιούχων, των Αγροτών και της νεολαίας, Λαϊκές Επιτροπές από κάθε γειτονιά καθώς επίσης και πρωτοπόρους εργαζόμενους από χώρους δουλειάς.
Σας καλούμε να συμμετέχετε και να συμβάλετε στην προσπάθεια για την υλοποίηση του σχεδιασμού με τους σταθμούς και τις δραστηριότητες που θα αναπτυχθούν ενδιάμεσα,
 για την προστασία των ανέργων και την υπεράσπιση των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων, απέναντι στην αντιλαϊκή – αντεργατική επίθεση κυβέρνησης, τρόικας, Ε.Ε.
Να δώσουμε αποφασιστική απάντηση σε όσους σφαγιάζουν καθημερινά τις ζωές μας.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ