16 C
Trikala
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ «Έξοδος» στα Τρίκαλα

Το ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) είναι το μεγαλύτερο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στη χώρα μας. Υποστηρίζει χρήστες ουσιών και τις οικογένειές τους αλλά και όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα με άλλες μορφές εξάρτησης, όπως το αλκοόλ, ο τζόγος και το διαδίκτυο. Η θεραπεία στο ΚΕΘΕΑ παρέχεται δωρεάν, χωρίς διακρίσεις και με απόλυτο σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών. Δεν χορηγούνται υποκατάστατα ή άλλες ουσίες και δεν υπάρχουν λίστες αναμονής.

- Advertisement -

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, ένα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ λειτουργεί στη Θεσσαλία από το 1989. Το 2007 ξεκίνησε τη λειτουργία του Συμβουλευτικού Κέντρου στα Τρίκαλα που απευθύνεται σε χρήστες ουσιών και στις οικογένειές τους. Το Κέντρο λειτουργεί με την υποστήριξη του Δήμου Τρικκαίων και τις Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών.

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Τρικάλων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, βρίσκεται στην οδό Αγίου Νικολάου 10 και λειτουργεί καθημερινά από τις 09.00 έως τις 16.00. Τηλέφωνο επικοινωνίας 24310 29921.

Την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού των Τρικάλων από το προσωπικό και τα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ. Το ενημερωτικό περίπτερο θα λειτουργήσει στην Κεντρική Πλατεία των Τρικάλων από τις 16.00 μέχρι τις 21.00 το απόγευμα. Θα διανέμεται έντυπο υλικό.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ