11.5 C
Trikala
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εντυπωσιακά πλάνα του trikalaola.gr από την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στα Τρίκαλα (ΒΙΝΤΕΟ-58 ΦΩΤΟ μέρος 2ο)

- Advertisement -

Το trikalaola.gr κάλυψε την χθεσινοβραδινή εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στα Τρίκαλα με βίντεο και φωτογραφίες.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ (το πρώτο δημοσίευμα) το 1ο μέρος του βίντεο, την ώρα που το δέντρο φωταγωγείται και ακολουθεί η ρίψη πυροτεχνημάτων.

Με μια πανέμορφη γιορτή, σεμνή και λαμπερή συνάμα, ο Δήμος Τρικκαίων εισέρχεται επισήμως στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Το ύψους 30 μέτρων δέντρο φωταγωγήθηκε από τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος καλωσόρισε τους τρικαλινούς και τους επισκέπτες στα Τρίκαλα, την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, με τον 5ο Μύλο των Ξωτικών, τις ομορφιές της πόλης, τη φιλοξενία, τα αξιοθέατα, τη μουσική ιστορία και το παγκόσμιο Λεωφορείο Χωρίς Οδηγό!
Η νεράιδα Σταρένια, ο Αη Βασίλης, οι αλευροποντικούληδες, οι αλευροφουρναραίοι με χορό, κέφι και τραγούδι υποδέχτηκαν του εκατοντάδες τρικαλινούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και γέμισαν ασφυκτικά την (κεντρική) πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου. Όλοι έγιναν μια μεγάλη παρέα, μικρά και μεγάλα παιδιά χόρεψαν και τραγούδησαν, στο πνεύμα των γιορτών, των Χριστουγέννων, της λαμπρότητας και της αισιοδοξίας, με μήνυμα αγάπης για όλους! Χόρεψαν οι Μαρία Ίτσιου και Σωκράτης Κατσάνος, που προσφέρθηκαν εθελοντικά με ειδικό πρόγραμμα, ενώ ακολούθησε όμορφο νεανικό πρόγραμμα από το τοπικό συγκρότημα των On Air.
και ο εκπλήξεις και εκδηλώσεις συνεχίζονται στα Τρίκαλα!

Δείτε τώρα το 2ο μέρος του βίντεο και 58 φωτογραφίες.


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ