19 C
Trikala
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κατανυκτικό Βραδινό Παθών στην Γ.Ε.Χ.Α. Τρικάλων σήμερα (ΒΙΝΤΕΟ-20 ΦΩΤΟ)

Βραδινό αφιερωμένο στα Σεπτά Πάθη του Κυρίου μας διοργανώθηκε σήμερα και ώρα 5.30 μ.μ., με απόλυτη επιτυχία, στην κατάμεστη αίθουσα της Γ.Ε.Χ.Α. Τρικάλων (Βύρωνος 24).

- Advertisement -

Ύμνοι, κείμενα και προβολές πλαισίωσαν την επίκαιρη ομιλία του Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών, αρχιμανδρίτου π. Διονυσίου Χουρμουζιάδη, με θέμα “Ατενίζοντας τον Εσταυρωμένο”. Όπως τόνισε με έμφαση, οφείλουμε και πρέπει «να μελετούμε το Πάθος του Χριστού προκειμένου να παίρνουμε δύναμη ώστε να απαρνηθούμε την αμαρτία. Έτσι, Αυτός και το θέλημά Του θα γίνει για εμάς ότι προσφιλέστερο υπάρχει επάνω στην Γη και στον Ουρανό».

Η 10μελής Χορωδία της Γ.Ε.Χ.Α., υπό την διεύθυνση του κ. Αποστόλου Τσακίρη, απέδωσε εξόχως εόρτιους ψαλμούς (“Ιδού ο Νυμφίος”, “Τον Νυμφώνα Σου βλέπω”, “Τον ληστήν αυθημερόν”, “Δια ξύλου ο Αδάμ”, “Εσταυρώθης δι’ εμέ”, “Η ζωή εν τάφω”, “Άξιον εστί”, “Αι γεναιαί πάσαι”) και χειροκροτήθηκε θερμά από το πολυπληθές κοινό, που κατέκλυσε το χώρο παρά την αδιάκοπη βροχή…

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που κάλυψε αποκλειστικά το www.trikalaola.gr, έγινε απαγγελία ποιήματος (“Του Σταυρού”), ειπώθηκε -από του βήματος- μια αληθινή ιστορία (“Το λάθος της γιαγιάς”), ενώ προβλήθηκε σύντομη ταινία -με ζωντανή αφήγηση- που εξιστορούσε τα Άγια Πάθη.

Δείτε το βίντεο και τις σχετικές φωτογραφίες.

Σημ. Τη στιγμή της εκδήλωσης ανέβηκε και ένα ενδεικτικό βιντεάκι στη σελίοδα του trikalaola.gr στο Facebook ΕΔΩ

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ