12.4 C
Trikala
Σάββατο, 30 Μαρτίου, 2024

Μίλησαν για την παχυσαρκία στο Γυμνάσιο Φαρκαδόνας

Ημερίδα κατά της παχυσαρκίας πραγματοποίησε το Γυμνάσιο Φαρκαδόνας στις 24-10-2014, Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Παχυσαρκίας. Η καθηγήτρια Οικιακής Οικονομίας του σχολείου, κα Ζέρβα Βασιλική, πραγματοποίησε προβολή βίντεο στην αίθουσα της βιβλιοθήκης με θέμα την παιδική παχυσαρκία. Στην συνέχεια οι μαθητές και οι μαθήτριες συμπλήρωσαν ατομικά φύλλα εργασίας, χωρίστηκαν σε ομάδες και μετά από συζήτηση παρουσίασαν τα συμπεράσματά τους.
Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με την ομιλία της διαιτολόγου – διατροφολόγου κας Αγγελακοπούλου Έλπης με θέμα « Κτίζω την διατροφή μου». Η κα Αγγελακοπούλου τόνισε στους μαθητές την σημασία της σωστής διατροφής από μικρή ηλικία, εξήγησε τον ρόλο των ομάδων των τροφών στον ανθρώπινο οργανισμό και μίλησε για τους « Μύθους και Πραγματικότητες» της σωστής διατροφής.
Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους η Δ/ντρια Β/θμιας εκπαίδευσης κα Κάκλα Βασιλική, ο υπεύθυνος εκπαιδευτικών θεμάτων κος Παπακωνσταντίνου, η Αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης και Πολιτισμού κα Μπότη, η Πρόεδρος Συλλόγου και Κηδεμόνων κα Χάμου, ο Σύλλογος των καθηγητών , όλοι οι μαθητές του Γυμνασίου και γονείς.


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ