19.8 C
Trikala
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πρωτοτύπησαν οι Σερραίοι των Τρικάλων, κόβοντας Βασιλόπιτα-Μπουγάτσα… (ΒΙΝΤΕΟ-26 ΦΩΤΟ)

Οι Σερραίοι που διαμένουν στα Τρίκαλα, στην εκδήλωση της κοπής της πίτας που έγινε την περασμένη Κυριακή 7-2-2016 στα Τρίκαλα, πρωτοτύπησαν και έκοψαν… Πίτα-Μπουγάτσα… διαφημίζοντας έτσι και την ξακουστή Σερραϊκή Μπουγάτσα!
Η κάμερα του trikalaola.gr κάλυψε και αυτή την εκδήλωση με βίντεο και φωτογραφίες.
Η ανακοίνωση για την εκδήλωση των Σερραίων.
Με μια μεγάλη προσέλευση για τα μέχρι στιγμής δεδομένα, μια και μόλις πριν λίγες μέρες ξεκίνησε η προσπάθεια, έγινε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Σερραίων του Ν. Τρικάλων, την Κυριακή 7/2/2016 σε ξενοδοχείο της πόλης.
Σε μια ζεστή βραδιά και με την άψογη φιλοξενία της διεύθυνσης και του προσωπικού του ξενοδοχείου, είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε από κοντά, να γνωριστούμε με νέους να θυμηθούμε κοινούς γνωστούς και φίλους απ΄ τας Σέρρας και να δώσουμε ραντεβού για μια επόμενη συνάντηση, φέρνοντας κοντά μας ακόμη περισσότερους συντοπίτες.
Τυχερή της βραδιάς η κ. Μακρή Κατίνα απ΄ τους παλιότερους που έχουν έρθει στα Τρίκαλα απ΄ τας Σέρρες μια και βρίσκεται εδώ απ΄ το 1976.
Χαρακτηριστικό της βραδιάς, η Βασιλόπιτα που κόπηκε δεν ήταν η παραδοσιακή χαρακτηριστική πίτα αλλά ήταν Σερραϊκή μπουγάτσα, (προσφορά των καταστημάτων ¨Σερραϊκή Μπουγάτσα το Χρυσό¨) δίνοντας μια διαφορετική νότα στην εκδήλωση.
Όλοι εμείς που βρεθήκαμε αυτήν την υπέροχη βραδιά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου για την άψογη εξυπηρέτηση και την ζεστή φιλοξενία.

- Advertisement -

Σερραίοι Ν. Τρικάλων


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ