16 C
Trikala
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Στ’ ουρανού το περιβόλι, Ημέρα Μητέρας» (ΦΩΤΟ)

«Μαγιάτικο εργαστήρι» διοργάνωσε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «ΦΡΟΥΡΙΟ», του Δήμου Τρικκαίων, για όλο το Μάη μήνα, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, που γιορτάζεται κάθε δεύτερη Κυριακή του Μάη.
Αποτέλεσμα του εργαστηρίου, ήταν ένα διήμερο αφιέρωμα με θέμα «Η ΜΗΤΕΡΑ, ΣΤ’ ΟΥΡΑΝΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ», καλωσορίζοντας τις μητέρες τα απογεύματα της Δευτέρας 18 Μάη και της Τρίτης 19 Μάη, στο χώρο του Κ. Δ. Α. Π. «ΦΡΟΥΡΙΟ», όπου τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί του, παρουσίασαν τη «ΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ».

- Advertisement -

Η Γιορτή της Δευτέρας 18 Μάη περιλάμβανε:
Ποιήματα και τραγούδια από τη χορωδία νηπίων και μικρότερων ηλικιακά παιδιών, σχετικά με το θέμα.
Επιπλέον, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς σχετικούς με το θέμα και παρουσιάστηκε η δραματοποίηση «Η ΜΗΤΕΡΑ, ΣΤ’ ΟΥΡΑΝΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ», ενώ έκλεισαν τη γιορτή με το Χοροτράγουδο «Η καλύτερη μαμά του κόσμου».

Η Γιορτή της Τρίτης 19 Μάη περιλάμβανε:
Ποιήματα, Ευχές και τραγούδια από τη χορωδία των μεγαλύτερων ηλικιακά παιδιών, σχετικά με το θέμα.
Επιπλέον, παρουσίασαν το Θεατρικό Δρώμενο : «Ταξιδεύοντας σε αγαπημένους τόπους…….!» Παράλληλα, «ταξίδεψαν» μέσα από ελαφρολαϊκούς και παραδοσιακούς χορούς.
Τέλος, όλα τα παιδιά δώρισαν στις μητέρες ανοιξιάτικες κατασκευές, απονείμανε «το δίπλωμα της καλύτερης μαμάς του κόσμου», και ευχήθηκαν «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ», αποχαιρετώντας την Άνοιξη δημιουργικά και μελωδικά.

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ