10.2 C
Trikala
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τελετή παράδοσης – παραλαβής νέου διοικητή στη ΣΜΥ

Την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015 και ώρα 10:00 πραγματοποιήθηκε, στην έδρα της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στο στρατόπεδο «ΚΑΒΡΑΚΟΥ», η τελετή παράδοσης – παραλαβής Διοικήσεως της Σχολής, από τον παραδίδοντα Διοικητή Ταξίαρχο κ. Ευάγγελο Τραγαζίκη, στον παραλαμβάνοντα τη διοίκηση Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Λιάκο.

- Advertisement -

Στην τελετή παρέστησαν οι θρησκευτικές και πολιτικές αρχές των Τρικάλων.

Ο απερχόμενος διοικητής στην Ημερήσια Διαταγή του τόνισε ότι «Η ανάθεση της διοίκησης της Σχολής, του λίκνου των Μονίμων Υπαξιωματικών του Στρατού μας, απετέλεσε για μένα εξαιρετική τιμή, η δε ενάσκηση αυτής κορυφαία στιγμή στην μέχρι τώρα σταδιοδρομία μου».

Ανέφερε επίσης ότι «Κύριος στόχος και προτεραιότητα κατά τη Διοίκησή μου αποτέλεσε η ψυχική, πνευματική, σωματική και γνωστική προετοιμασία των Σπουδαστών, ώστε να αποδοθούν στο Στρατό ως ιδανικοί στρατιώτες και ικανοί μικροί ηγήτορες, που να δύνανται να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός πολυεπίπεδου επιχειρησιακού περιβάλλοντος, όπου ο Στρατός μας καλείται να λειτουργήσει. Παράλληλα, μέσα στους στόχους και τις επιδιώξεις μου αποτέλεσε και η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και των συνθηκών διαβίωσης του προσωπικού αλλά και ο εξωραϊσμός και βελτίωση της εμφάνισης και της λειτουργικότητας των χώρων της Σχολής».

Ο νέος διοικητής, τόνισε: «Προσβλέπω στη συμπαράσταση της τοπικής κοινωνίας και γι’ αυτό δηλώνω ότι θα συνεργαστώ με όλες τις αρμόδιες αρχές και φορείς, για την επίλυση τυχόν θεμάτων που θα προκύψουν, με θετική σκέψη και με γνώμονα τις απλές και πρακτικές λύσεις προς το κοινό συμφέρον».

1 2 4 5

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ