16.3 C
Trikala
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων γιόρτασε τα 20 χρόνια λειτουργίας με μια ωραία εκδήλωση (87 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με την αρμόζουσα λάμψη σήμερα το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο των Τρικάλων έγινε η εκδήλωση για τα 20 χρόνια παρουσίας του ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα.

- Advertisement -

Στην κατάμεστη αίθουσα δεν έλειψε η συγκίνηση, αφού αρκετοί φρέσκαραν τη μνήμη τους δυο δεκαετίες πίσω και θυμήθηκαν ότι με αγώνα και πίστη έπεισαν την Πολιτεία και τους φορείς ότι το ΤΕΦΑΑ είχε θέση την πόλη μας.

Το απόγευμα ήταν γεμάτο συγκίνηση, χαρά αλλά και τιμή για όσους πρόσφεραν αυτά τα 20 χρόνια για να πάρει το ΤΕΦΑΑ τη δυναμική που έχει τώρα.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Καθηγητής Γεώργιος Πετράκος και ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Καθηγητής Ιωάννης Θ. Κουτεντάκης, προσκάλεσαν στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Τρικκαίων όλους τους Θεσσαλούς στον εορτασμό των 20 χρόνων λειτουργίας του ΤΕΦΑΑ και πράγματι η προσέλευση ήταν εντυπωσιακή, αφού δεν έπεφτε καρφίτσα!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ως βασικός ομιλητής ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Καθηγητής Ιωάννης Πανούσης, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Παιδεία – Πολιτισμός – Αθλητισμός». Στη συνέχεια ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Manchester και Επίτιμος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Γεώργιος Κήτας μίλησε με θέμα «Η Φυσική Δραστηριότητα ως Παράγων Πρόληψης και Θεραπείας Χρόνιων Παθήσεων».

Ακολούθησαν απονομές τιμητικής πλακέτας προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιο, όπου την πλακέτα πήρε ο π. Αθανάσιος Τύμπας. Άλλωστε όσοι γύρισαν τον χρόνο 20 χρόνια πίσω θυμήθηκαν ότι με τον σοφό του λόγο και την πίστη του για το καλό της πόλης είχε τεθεί επικεφαλής της προσπάθειας για να έρθει το ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα.

Επίσης τιμήθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, την πλακέτα πήρε ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Τσίγκας. αλλά και όλοι οι δήμαρχοι του Δήμου Τρικκαίων της τελευταίας εικοσαετίας, δηλαδή οι κ. Κωνσταντίνος Παπαστεργίου, Γεώργιος Σπαθής, Μιχάλης Ταμήλος, Χρήστος Λάππας, Ενώ ξεχωριστή τιμή δόθηκε σ στους πρώτους διδάσκοντες και προσωπικό του ΤΕΦΑΑ που ήταν οι κ. Κ. Μπαγιάτης, Σ. Κέλλης, Δ. Σούλας, Γ. Ανδρέου, Γ. Δήμας, Κ. Θάνος, Κ. Καραδήμου, Γ. Κόκκινος, Α. Μπλαντή, Κ. Πολυμεροπούλου, Κ. Σγάρας, Κ. Τελμεντίδης, Β. Φιλίππου και Γ. Κουτσιανίτης. Ενώ παραβρέθηκαν και οι τρεις τρικαλινοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.  Η τελετή ολοκληρώθηκε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες των φοιτητών του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων με το τίτλο «Ψυχή και σώματι».

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ