15.7 C
Trikala
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Χορεύοντας με τις αντιθέσεις-Αντιστεκόμαστε στο σχολικό εκφοβισμό

Αυτός είναι ο τίτλος της Μεγάλης Καλοκαιρινής Εκδήλωσης, που διοργανώνει η ΤΕΡΨΙΣ, την Κυριακή 14 Ιουνίου στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εκδήλωση στην πόλη των Τρικάλων στο κομμάτι του χορού, όπου θα συμμετέχουν πάνω από 300 άτομα όλων των ηλικιών (τμήματα προσχολικά, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο, ενήλικες, καθηγητές, αγωνιστικές ομάδες…).

- Advertisement -

Τέρψις σημαίνει ευχαρίστηση, διασκέδαση, ψυχαγωγία. Τα τρία αυτά πράγματα θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε στους θεατές που θα παρευρεθούν στην ετήσια εκδήλωσή μας. Φιλοδοξία μας είναι να πραγματοποιήσουμε ένα υπερθέαμα που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη χορευτών και θεατών. Το Show me the stars φέτος είναι αφιερωμένο στις Αντιθέσεις. Το εντυπωσιακό όμως έγκειται όχι στις αντιθέσεις αυτές καθαυτές αλλά στο εκπληκτικό γεγονός της σύνθεσης όλων των αντιθέσεων μεταξύ τους.

Η εκδήλωση όμως, στο σύνολό της, θα είναι αφιερωμένη στον Σχολικό Εκφοβισμό (Bullying) ένα φαινόμενο που παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις στις μέρες μας πλήττοντας την πλειοψηφία των μαθητών από τις μικρότερες μέχρι τις μεγαλύτερες ηλικίες.

Ψυχολόγος του Oργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», θα μιλήσει για τον σχολικό εκφοβισμό και στο χώρο θα υπάρχει κουμπαράς του Οργανισμού για την ενίσχυση του έργου του..

Το χορευτικό κομμάτι θα περιλαμβάνει ρυθμούς latin, hiphop, breakdance, oriental, salsa, zumba, tango, σύγχρονο, δημιουργικό χορό αλλά και παραδοσιακά.

Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι η Κατερίνα Γερονικολού (Κλεμμένα Όνειρα) και ο Μίνως Θεοχάρης (Κάτω Παρτάλι). Και οι δύο είναι γνωστοί και πολύ αγαπημένοι ηθοποιοί του κοινού μιας και πρωταγωνιστούν σε ιδιαίτερα δημοφιλή σειρές της τηλεόρασης. Η Κατερίνα Γερονικολού είχε αναλάβει την παρουσίαση της εκδήλωσής μας και το καλοκαίρι του 2013 ενώ ο Μίνως Θεοχάρης θα επισκεφθεί για πρώτη φορά την πόλη μας.

Σύντομα θα ανακοινωθεί και μια ακόμα μεγάλη έκπληξη καθώς και οι χορηγοί που στηρίζουν καθοριστικά την φετινή προσπάθεια.

Εν συντομία, στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε μία πολιτιστική εκδήλωση που θα έχει ως κεντρικό άξονα τις Αντιθέσεις αλλά ταυτόχρονα θα τονίζει τις κοινωνικές προεκτάσεις του θέματος.

terpsis1

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ