28.8 C
Trikala
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Χριστιανικά και με χαμόγελο!

Και φέτος ξεκίνησε το Κατηχητικό Σχολείο της Ενορίας του Ιερού Ναού της Παναγίας Φανερωμένης με μεγάλη συμμετοχή παιδιών
Κάθε Σάββατο πρωί και από ώρα 11:45 έως 12:45 λειτουργεί Κατηχητικό Σχολείο για μαθητές Δημοτικού στο πνευματικό κέντρο του Αγίου Στεφάνου (στην αίθουσα που βρίσκεται παραποταμίως επί της οδού Αμαλίας 50),με κατηχήτρια την πρεσβυτέρα Παναγιώτα Κεραμίδα, ψυχολόγο.

- Advertisement -

DSC_0004
Το Κατηχητικό Σχολείο συμπληρώνει το έργο του Σχολείου, δίνει άριστη ψυχική τροφή στα παιδιά μας, τα οδηγεί σε τίμιους δρόμους, τα μαθαίνει να σέβονται και ν’ αγαπούν, δυναμώνει την πίστη τους και την ηθική τους, αναπτύσσει και στερεώνει τις αρετές και τα προτερήματά τους, τα εφοδιάζει με όπλα που θα τα αναδείξουν νικητές στις μάχες της ζωής.
Ενώ ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου π. Στέργιος Γιαννάκος τονίζει προς τους γονείς ότι υπάρχει πρόσκληση για να στείλουν τα παιδιά τους στο Κατηχητικό, αφού μέσα από εκεί τονίζει χαρακτηριστικά ότι, «μπορείτε αργότερα να τα καμαρώσετε καλούς χριστιανούς και ανθρώπους σωστούς και χρήσιμους στην κοινωνία».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ