11.4 C
Trikala
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χριστουγεννιάτικο event στην Ιχθυόσκαλα

Με αφορμή το εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων η Ιχθυόσκαλα πραγματοποίησε στο νέο της υπερπολυτελή κατάστημα των Τρικάλων Β. Τσιτσάνη 10, εορταστικό event την Δευτέρα 15-12-2014. Στη Χριστουγεννιάτική αυτή γιορτή το κατάστημα της Ιχθυόσκαλας με την διαδικασία της δωρεάν γευστικής δοκιμή ς σκοπό είχε την συνειδητοποίηση των πελατών της στο τι ορίζεται ως πραγματικά φρέσκο ψάρι με άρωμα θάλασσας, καθώς επίσης να βάλει και αυτή την δική της πινελιά στα εορταστικά δρώμενα της πόλης μας .

- Advertisement -

ix3
Η εορταστική γιορτή σημείωσε μεγάλη επιτυχία καθώς πλήθος κόσμου έσπευσε να γευτεί τις θαλασσινές μας νοστιμιές που μαγειρέψαμε με μεγάλη μας χαρά από νωρίς το πρωί μόλις τα ψάρια μας έφτασαν από τις Ελληνικές ιχθυόσκαλες .

ix2
Η αναπτυξιακή μας ταυτότητα και το όραμα μας είναι να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας και να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με γνώμονα το δικό τους συμφέρον
Ευχαριστούμε τους πελάτες μας που μας στήριξαν σε μια ακόμη προσπάθεια ,που διοργανώθηκε υπό το πρίσμα της εξωστρέφειας και της κοινωνικής ευθύνης που διακατέχει το κατάστημα μας .

ixtyioskala

Σας υποσχόμαστε ότι σύντομα θα επαναλάβουμε γιορτές με σκοπό να απολαμβάνετε τη γεύσητων αξεπέραστων φρεσκότατων θαλασσινών μας.

ix1

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ