16.3 C
Trikala
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αγκάλιασμα των πολιτών στον Μιχαλάκη

Αποθεωτική ήταν η υποδοχή των κατοίκων στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και εκ νέου υποψήφιο με τον Συνδυασμό “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ”, κατά την προεκλογική του περιοδεία το Σάββατο 10-05-2014.

- Advertisement -

Το πρωί επισκέφθηκε το Φλαμπουρέσι, τον Κονισκό, το Λογγά, το Γερακάρι, το Μαυρέλι και το Φωτεινό, ενώ το απόγευμα τα Αμπέλια, την Καλογριανή, τη Γλυκομηλιά, το Παλαιοχώρι, την Αηδόνα, τον Κλεινοβό και τη Χρυσομηλιά.

Η υποδοχή των κατοίκων ήταν πραγματικά συγκινητική, με τους κατοίκους αναγνωρίζοντας την προσφορά του κ. Μιχαλάκη, να τον υποδέχονται θερμά και να εκφράζουν την στήριξή τους στον Συνδυασμό “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ”, δίνοντας παράλληλα ξεκάθαρο μήνυμα για νίκη στις εκλογές της 18ης Μαϊου.

μιχαλακισ 1

“Κάναμε ότι μπορούσαμε και ότι ήταν στην αρμοδιοτήτά μας. Πιστεύω με λίγα κάναμε πολλά. Ίσως θα μπορούσαμε περισσότερα. Δεν λέμε ότι τα λύσαμε όλα. Λύσαμε τα περισσότερα αιτήματα των τοπικών κοινωνιών. Δεν κρυφτήκαμε, ήμασταν εδώ δίπλα σας. Για αυτό έχουμε το θάρρος και σας ζητάμε να μας εμπιστευτείτε και πάλι στις εκλογές της 18ης Μαϊου. Η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια με εσάς τους κατοίκους και η άριστη συνεργασία που έχουμε με όλους τους κατοίκους, τους προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων, τους Δήμους και τους φορείς θα συνεχιστεί. Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε”, τόνισε μεταξύ άλλων κατά τις ομιλίες του ο κ. Μιχαλάκης, εισπράτοντας θερμότατο χειροκρότημα από το πολυάριθμο κοινό.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας

μιχαλακησ 2
Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων και εκ νέου υποψήφιος με τον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» Χρήστος Μιχαλάκης τη Δευτέρα 12-05-2014, θα επισκεφθεί:

ΠΡΩΙ

10:00 ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

12:00 ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΠΟΓΕΥΜΑ

18:00 ΚΑΡΥΕΣ

18:30 ΦΛΑΜΟΥΛΙ

19:00 ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

19:30 ΛΟΓΓΟΣ

20:00 ΓΛΙΝΟΣ

20:30 ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΛΥΒΙΑ

21:00 ΠΥΡΓΕΤΟΣ

21:30 ΠΥΡΓΟΣ

Την Τρίτη 13-05-2014 στις 20:30 το βράδι στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Συνδυασμού “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ”, παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ