23.2 C
Trikala
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αποχαιρέτησε η Χρυσάνθη…

Με μια αποχαιρετιστήρια επιστολή ενώπιον εκπροσώπων των τοπικών ΜΜΕ, η αντιδήμαρχος Οικονομιών του Δήμου Τρικκαίων, κ. Χρυσάνθη Γάλλου – Δαλκαφούκη είπε το δικό της «αντίο» από το αξίωμα που επί 35 μήνες υπηρετεί. Την 28η Φεβρουαρίου 2017 ολοκληρώνεται η θητεία της σε μια κρίσιμη θέση, οπότε σήμερα, Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017 παρέθεσε μίνι συνέντευξη. Σε αυτή, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, για την ανάθεση της Αντιδημαρχίας, τους συναδέλφους αντιδημάρχους, τους δημοτικούς συμβούλους, τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, το προσωπικό της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών. Ανέφερε εν τάχει τις δυσκολίες που συνάντησε και τη μεθοδική δουλειά που έγινε σε θέματα αναμόρφωσης των οικονομικών του Δήμου.
Η επιστολή αναφέρει τα εξής:
Αποχαιρετιστήρια Επιστολή

- Advertisement -

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει την Αντιδημαρχία των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου αλλά και για την εμπιστοσύνη και την αμέριστη στήριξή του αυτά τα δυόμισι χρόνια.
Επίσης ευχαριστώ τους συναδέλφους Αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους της «Επανεκκίνησης Τώρα» για τη στήριξή τους στην λήψη όλων των σημαντικών αποφάσεων αλλά και τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για την σοβαρή και εποικοδομητική κριτική.
Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής που συνέβαλαν στη λήψη των αποφάσεων και συγκεκριμένα τους Ψύχο Κώστα, Αλεστά Σοφία, Έφη Λεβέντη, Λέρα Νίκο, Σακκά Σωτήρη, Αναστασίου Ακη, Αυγέρου- Κογιάννη Ελένη, Παππά Απόστολο, Στουρνάρα Γιώργο, Γκουγκουστάμο Ζήση, Καϊκη Γιώργο, Τάσιο Κώστα και την Αγγελική Οικονόμου που είχε την ευθύνη της γραμματειακής υποστήριξης.
Ήταν σημαντική η συνεργασία των υπαλλήλων και των υπευθύνων όλων των Διευθύνσεων του Δήμου στην διαμόρφωση των οικονομικών αποτελεσμάτων.
Είχα μια άριστη συνεργασία με την Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών της οποίας ήμουν επί δύο χρόνια Αντιδήμαρχος.
Θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω την Οικονομική υπηρεσία του Δήμου και συγκεκριμένα τον Διευθυντή Σιακαβάρα Γιάννη, την Προϊσταμένη του τμήματος Προμηθειών Ευθυμίου Γιώτα, τον Προϊστάμενο Λογιστηρίου Ταμίου Ρουσιαμάνη Γιώργο, την Προϊσταμένη του τμήματος Εσόδων Τσιορλίδα Βάσω και όλους τους συνεργάτες τους για τον ζήλο και τον επαγγελματισμό που έδειξαν αυτά τα δυόμισι χρόνια και για την καθοριστική συμβολή τους στα οικονομικά αποτελέσματα του Δήμου.
Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους εσάς που εκπροσωπείτε την ενημέρωση που με την κριτική σας προσέγγιση βοηθήσατε και αναδείξατε το έργο που παρήχθη.
Με τιμή
Χρυσάνθη Γάλλου Δαλκαφούκη»

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ