17.9 C
Trikala
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δραστηριότητα Βουλευτών, πολιτευτών, υποψηφίων, κομματικών φορέων, σωματείων

Η 1η Μάη είναι η μέρα που οι εργάτες όλου του κόσμου τιμούν τους νεκρούς της τάξης τους, τους ηρωικούς εργατικούς-λαϊκούς αγώνες, τις εργατικές αιματηρές κατακτήσεις, στην ανειρήνευτη πάλη με τους εκμεταλλευτές μας.

- Advertisement -

Είναι μέρα-σύμβολο στον αγώνα για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Το σύνθημα «ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ – ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΕΡΓΑΤΙΑ» είναι ζωντανό, επίκαιρο, θα υπάρχει και θα βροντοφωνάζεται από εργάτες σε όλον τον κόσμο και στις συγκεντρώσεις του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.

Η ματωμένη θυσία των εργατών του Σικάγου διδάσκει πως η εργατική τάξη δε μπορεί να περιμένει βελτιώσεις στη ζωή της, αν δεν αγωνιστεί.

Τίποτα δε χαρίζεται. Στο σύστημα της εκμετάλλευσης δεν υποτασσόμαστε, δε δίνουμε συγχωροχάρτι, δε συμβιβαζόμαστε με την καπιταλιστική βαρβαρότητα.

Η ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ!

Κυβέρνηση και κόμματα που στηρίζουν το σύστημα της εκμετάλλευσης, μπροστά στις εκλογές, θα κάνουν προσπάθεια να σε παγιδέψουν, να φέρουν τη δυσαρέσκεια σου, στα μέτρα τους! Με νέα ψέματα και απάτες θα προσπαθήσουν να σε βάλουν στη λογική του τάχα “μικρότερου κακού”.Μην αποδεχτείς νέες απάτες, μεγάλα λόγια που θα υπόσχονται ξανά προστασία των φτωχών και των αδυνάτων, ότι η καπιταλιστική ανάπτυξη μπορεί να είναι «δίκαιη» και «βιώσιμη».

Απάντησε αγωνιστικά με τη συμμετοχή σου στους διεκδικητικούς αγώνες, οργανώσου στο σωματείο σου.

Προσπέρασε τους εκβιασμούς των κομμάτων που στηρίζουν τα κέρδη των μονοπωλίων, την ΕΕ της ανεργίας,  τις δυνάμεις που στηρίζουν το ΝΑΤΟ των πολέμων και των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων.

Το σύστημα της εκμετάλλευσης δε μπορεί να γίνει πιο ανθρώπινο, πιο δίκαιο, δε μπορεί να ικανοποιήσει τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες.

Καμία ανοχή στη συνδικαλιστική μαφία!

Δίπλα στα αφεντικά και το πολιτικό προσωπικό τους, βρίσκεται οργανωμένα, ένας καλοταϊσμένος συνδικαλιστικός μηχανισμός, μια εργατική ελίτ.

Τα μνημόνια και όλα τα αντεργατικά μέτρα ιδιαίτερα των τελευταίων ετών, έχουν και τη δική τους υπογραφή. Είναι οι ίδιοι που λένε πως η απεργία έφαγε τα ψωμιά της.

Είναι αυτοί που έκλεισαν τα μάτια όταν μπήκε στο γύψο το απεργιακό δικαίωμα, που κάλεσαν τους εργαζόμενους να απεμπολήσουν δικαιώματα στο μισθό και την κοινωνική ασφάλιση, να διαδηλώσουν με τα αιτήματα των επιχειρηματικών ομίλων και της κυβέρνησης.

Δεν έχουν τελειώσει ακόμα την αποστολή τους! Θέλουν τα συνδικάτα μηχανισμούς προώθησης της στρατηγικής των μονοπωλίων και οι εργαζόμενοι να υπηρετούν αυτούς τους στόχους χωρίς αντιδράσεις.

Όμως εδώ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΜΕ

Η εγγύηση, ότι δεν θα τα καταφέρουν είναι η 20χρονη πορεία και δράση του ΠΑΜΕ. Η αταλάντευτη ταξική γραμμή πάλης, η πάλη για ενότητα των εργατών ανεξαρτήτου σχέσης εργασίας απέναντι σε εργοδοσία και κράτος, είναι η παρακαταθήκη για να κάνουμε βήματα μπροστά, για ισχυρή οργάνωση σε κάθε χώρο δουλειάς για να επιβάλουμε τα δίκια μας.  Καλούμε κάθε σωματείο, κάθε τίμιο συνδικαλιστή, τον κάθε εργαζόμενο, να κρίνει την κατάσταση και να πάρει θέση απέναντι στη συνδικαλιστική μαφία.

Την 1η Μάη πρέπει να εκφραστεί ένα ενωτικό μαχητικό ρεύμα που εκφράζεται στους χώρους δουλειάς, με τη συμμετοχή όλων των δυνάμεων που αντιδρούν σε αυτά τα φαινόμενα εκφυλισμού που λένε ότι “κάτι πρέπει να γίνει”. Το δρόμο τον δείχνουν Εργατικά Συνδικάτα- Σωματεία- ΕΠ. Αγώνα του Νομού μας που οργανώνουν την Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Τρικάλων.

 

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ!

Τα 100 χρόνια ζωής της ΓΣΕΕ, δεν είναι οι Μακρήδες, οι Λυκιαρδόπουλοι και η σημερινή συνδικαλιστική μαφία. Δεν είναι τα «ναι» στην Ε.Ε και στα μνημόνια, η ανταγωνιστικότητα και η ευελιξία στην αγορά εργασίας. 

Είναι οι νεκροί της τάξης μας που έπεσαν στην ανειρήνευτη πάλη για το δικαίωμα στη δουλειά με δικαιώματα. Είναι στις μέρες μας, οι χιλιάδες απολυμένοι, οι εργάτες που μπήκαν μπροστά με το σύνθημα «καμία θυσία για την πλουτοκρατία», όταν η συνδικαλιστική μαφία μιλούσε για «εθνική ανάπτυξη» και «κοινωνική ειρήνη».

Αυτήν την ηρωική ιστορία του εργατικού κινήματος δεν μπορούν να τη λερώσουν οι εργοδότες και οι πεμπτοφαλαγγίτες μέσα στα συνδικάτα.

1η ΜΑΗ, ΜΕΡΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ!

Υπάρχει διέξοδος! Με την εργατική τάξη στην πρωτοπορία, σε συμμαχία με τους μικρούς αγρότες και τους επαγγελματίες,  προχωράμε μπροστά για το μέλλον που μας ανήκει, για τον μεγάλο αγώνα της απελευθέρωσης των εργατών και των καταπιεσμένων από τα δεσμά της εκμετάλλευσης!

Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε! 

Το σύνθημα, που γεννήθηκε μέσα από εργατικές εξεγέρσεις και επαναστάσεις, εξακολουθεί να είναι επίκαιρο, να δίνει ελπίδα, να είναι οδηγός και να φωτίζει το δρόμο μας.

Δυναμώνουμε την οργάνωσή μας, την ταξική ενότητα, την εργατική αλληλεγγύη!

Εναντία στην καπιταλιστική εκμετάλλευση και στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους.

Με σωματεία εργατών, όχι των κυβερνήσεων και των εργοδοτών

Συμμετέχουμε  όλοι  στο κάλεσμα των εργατικών Συνδικάτων-Σωματείων-ΕΠ.Αγώνα του Νομού μας ,  στην συγκέντρωση που οργανώνουν

Τετάρτη 1η Μάη στις 10.00 το πρωί,  στην κεντρική πλ. Τρικάλων

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Η 1η Μάη είναι Απεργία, ημέρα της παγκόσμιας εργατικής τάξης.

Τιμάμε τους νεκρούς μας, του Σικάγο το 1886, τους καπνεργάτες του Μάη του 36, τους διακόσιους εκτελεσμένους κομμουνιστές της Καισαριανής της πρωτομαγιάς του ‘44.

Τιμάμε όλους όσους έδωσαν την ζωή τους, για να έχουμε δικαιώματα στη δουλειά και στη ζωή, για να ζήσουμε χωρίς  εκμετάλλευση, πολέμους και προσφυγιά και ταυτόχρονα ετοιμαζόμαστε για νέους αγώνες.

Τα Συνδικάτα, εργατικά Σωματεία, Επιτροπές Αγώνα σε εργασιακούς χώρους, που  συσπειρωνόμαστε στο ΠΑΜΕ όπου φέτος συμπλήρωσε 20 χρόνια ζωής και δράσης, που δίνουμε κάθε μέρα τη μάχη της οργάνωσης των εργαζομένων, που παλεύουμε την αντεργατική πολιτική.

Καλούμε τους εργαζόμενους, εργατικά σωματεία και Φορείς του κινήματος στο Νομό μας, να συμμετέχουν μαζικά στην απεργία 1η Μάη και την απεργιακή συγκέντρωση που οργανώνουμε.

Η 1η Μάη του 2019 μας βρίσκει μπροστά σε σύνθετες εξελίξεις.

Μετά από 10 χρόνια καπιταλιστικής κρίσης, όπου ματώσαμε για να σωθούν οι μεγαλοεπιχειρηματίες, η κυβέρνηση ετοιμάζεται για τη φάση της καπιταλιστικής ανάπτυξης, η οποία θα είναι το ίδιο οδυνηρή για την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, ενώ ωφελημένο θα είναι ξανά το μεγάλο κεφάλαιο!

Κανένας από τους πάνω από 700 εφαρμοστικούς νόμους και των 3 μνημονίων, δεν καταργήθηκε.

Την ίδια ώρα έχουμε την έκπτωτη πλέον συνδικαλιστική μαφία που ελέγχει την ΓΣΕΕ και θέλει να συνεχίσει να την ελέγχει με την είσοδο στα όργανά της, με δεκάδες νόθους αντιπροσώπους  και εργοδοτικά  διευθυντικά στελέχη, για να κρατά χειροπόδαρα δεμένη την εργατική τάξη στα συμφέροντα της εργοδοσίας και της εκάστοτε αστικής κυβέρνησης.

Τέτοιο συνέδριο – παρωδία επιχείρησαν να κάνουν και στην Καλαμάτα και στην Ρόδο σε πολυτελή ξενοδοχεία, ξοδεύοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ των εργαζομένων, με μπράβους, αστυνομία και με 63 αντιπροσώπους που είναι εργοδότες, διευθυντές και νόθοι, αλλά δεν τους πέρασε!!

Οι ταξικοί συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, απέτρεψαν με αποφασιστικότητα την άλωση των συνδικάτων από  εργοδοσία και κυβέρνηση. Συνέδριο στη ΓΣΕΕ πρέπει να γίνει και να είναι εργατικό, χωρίς εργοδότες, διευθυντές και νόθους.

Η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ ήταν και είναι μακριά από τις ανάγκες, τους προβληματισμούς, τους αγώνες της εργατικής τάξης. Συκοφαντεί και υπονομεύει το σημαντικό ζήτημα της λειτουργίας των Συνδικάτων και της συμμετοχής των εργαζομένων σ’ αυτά.

Η 1η Μάη βρίσκει την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, να υπηρετεί τις επιδιώξεις των καπιταλιστών, με την αντεργατική πολιτική της. Ταυτόχρονα προωθεί τα συμφέροντά τους στα Βαλκάνια και στην Μεσόγειο, συμμετέχοντας στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε, σε επεμβάσεις ενάντια σε άλλους λαούς, για το συμφέρον της αστικής τάξης της χώρας μας. Μέσα σε δύο χρόνια γέμισε την Ελλάδα αμερικάνικες νατοϊκές βάσεις. Δεν θα διστάσουν να μπλέξουν το λαό μας σε πολέμους για τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών

Απέναντι σε όσα εξελίσσονται αυτή την περίοδο οι εργαζόμενοι έχουμε υποχρέωση να υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο το δικαίωμά μας να έχουμε συνδικαλιστικές οργανώσεις ανεξάρτητες από την παρέμβαση της εργοδοσίας και του κράτους!

Μόνο ο οργανωμένος ταξικός αγώνας για ριζικές αλλαγές υπέρ των εργαζομένων, μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για δουλειά, ζωή με δικαιώματα με βάση τις ανάγκες μας.

Το δρόμο τον δείχνουν τα Εργατικά Σωματεία του Νομού μας που συσπειρωνόμαστε στο ΠΑΜΕ, μαζί με εκατοντάδες σωματεία, Ομοσπονδίες ,Ε.Κέντρα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.

Σ’ αυτές τις συνθήκες η εργατική τάξη της χώρας μας και παγκόσμια, τιμά την 1η Μάη. Η μεγαλύτερη τιμή στους αγώνες, στις θυσίες των συναδέλφων μας που έπεσαν στην ανειρήνευτη πάλη των τάξεων για δικαιώματα, για κοινωνική απελευθέρωση, για την κατάργηση της εκμετάλλευσης, είναι η συνέχιση του ταξικού αγώνα, στον ίδιο χαραγμένο δρόμο για την τελική νίκη των λαών.

Πυκνώνουμε τις γραμμές των συνδικάτων, βγαίνουμε στην αντεπίθεση!

  • Απεμπλοκή της ελληνικής κυβέρνησης από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και επεμβάσεις του ΝΑΤΟ. Έξω η Ελλάδα από ΝΑΤΟ και Ε.Ε. με το λαό αφέντη στον τόπο του. Καμία αλλαγή συνόρων και των συνθηκών που τα καθορίζουν! Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο, τα Βαλκάνια, καμία δαπάνη για νατοϊκούς εξοπλισμούς.

Σύγχρονοι Δούλοι για τα κέρδη των αφεντικών δεν θα γίνουμε!

  • Κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων. Αυξήσεις σε μισθούς και μεροκάματα.
  • Κανένας εργαζόμενος χωρίς ΣΣΕ, κανένας κάτω από 751 βασικό μισθό, κανένας ανασφάλιστος, μέτρα προστασίας υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς.
  • Πλήρη και σταθερή εργασία για όλους, με 7ωρο, 5θήμερο, 35ωρο.
  • Μαζικές προσλήψεις στη δημόσια παιδεία & υγεία. Λεφτά για παιδεία & υγεία, όχι για του ΝΑΤΟ τα σφαγεία! Όχι στη φοροληστεία των εργαζομένων και στους πλειστηριασμούς. Να καταργηθεί τώρα ο ΕΝΦΙΑ.

Συνδικάτα εργατών, όχι των εργοδοτών, καμία ανοχή στην συνδικαλιστική μαφία της ηγετικής έκπτωτης ομάδας στη ΓΣΕΕ.

 

Σωματεία  Ν. Τρικάλων

Συνδικάτο ¨Γάλα-Τρόφιμα-Ποτά¨

Συνδικάτο  Οικοδόμων  & Συναφών Επαγγελμάτων

Σύλλογος  Λογιστών & Βοηθών Λογιστών

Σωματείο Συνταξιούχων  Ι.Κ.Α.

Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων στο Σωματείο ¨Ιδιωτικών Υπαλλήλων¨

Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων στο Νοσοκομείο  & Κ.Υ.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την αήθη επίθεση Πολάκη στον γιατρό Κυμπουρόπουλο και τις υποκριτικές κραυγές δικαίωσης του Μητσοτάκη

Ο Πολάκης μας έχει συνηθίσει πλέον στις αήθεις επιθέσεις του απέναντι σε εργαζόμενους, αγωνιστές, συνδικαλιστές που μάχονται ενάντια στην αντιλαϊκή, νεοφιλελεύθερη πολιτική που γονατίζει το χώρο της υγείας και όχι μόνο.

Αυτές τις μέρες ως γνήσιος εκπρόσωπος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που επιτίθεται με αλαζονεία στον κόσμο της εργασίας, επιβάλλοντας στο ακέραιο τη δημοσιονομική φυλακή της Ε.Ε. και των επιχειρηματιών, δεν δίστασε να στηλιτεύσει με τον πιο ανήθικο τρόπο και με τον συνήθη κυνισμό του τον γιατρό ΕΣΥ του νοσοκομείου «Αττικόν»,  Στέλιο Κυμπορούπουλο.

Στο πανηγύρι του “μισαναπηρισμού” και της αναπηροφοβίας έσπευσε να πάρει μέρος και το υπόλοιπο πολιτικό προσωπικό των αστικών κομμάτων που φοράνε όποτε έχουν συμφέρον το φερετζέ των δικαιωμάτων. Πρωτεργάτης ο ανεκδιήγητος βουλευτής Αχαϊας της Ν.Δ Φωτήλα ο οποίος δεν δίστασε να δηλώσει σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ότι «ανάπηροι με ποσοστό 93% αναπηρία  όχι μόνο δεν πρέπει να εργάζονται αλλά να μην βγαίνουν από το σπίτι τους». Από κοντά ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης που απέλυε με ιδιαίτερο ζήλο τους αναπήρους, ως υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης το 2013, που μαζί με όλους όσους συμμετείχαν στις μνημονιακές κυβερνήσεις συνέβαλαν στην κατάρρευση του Κράτους Πρόνοιας και του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, έσπευσε να εκμεταλλευτεί το νέο ολίσθημα Πολάκη.

Το σώου τους και η πολιτική εκμετάλλευση ακόμα και των ΑΜΕΑ είναι πλέον αποκρουστικό. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ γνήσιοι εκφραστές ενός σάπιου συστήματος που προωθεί και διατηρεί το σύστημα των “άξιων”, των “ικανών”, των “άριστων”, των “παραγωγικών”, αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Οι ανάπηροι δεν ξεχνούν ότι επί συγκυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ ιδρύθηκε το ΚΕΠΑ που λειτούργησε ως Προκρούστης της αναπηρίας, ενώ με τον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται ακριβώς η ίδια πολιτική μείωσης των ποσοστών αναπηρίας, αφήνοντας στο δρόμο ΑΜΕΑ που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θυμίζει σε Πολάκη, Μητσοτάκη, Τσίπρα και όλους τους υπερασπιστές της δημοσιονομικής φυλακής της ΕΕ και των επιχειρηματιών, το δωράκι που έκαναν απαρχής της κρίσης στους μεγαλοεπιχειρηματίες (ΣΕΒ-ΕΣΕΕ κ.α) καταργώντας την ποσόστωση σε προστατευμένες θέσεις απασχόλησης στις επιχειρήσεις τους.

Μιλούν και ξιφουλκούν για τις “ίσες ευκαιρίες” των αναπήρων όταν από κοινού το πολιτικό προσωπικό των Νιάρχων, Μαρινάκηδων, Κοκκάληδων έχουν συμβάλλει στον κοινωνικό κανιβαλισμό, εδραιώνοντας ακόμα πιο βαθιά τον ρατσισμό και τα διαχρονικά  στερεότυπα φόβου σε κάθε τι διαφορετικό. Μιλούν για “ίσες ευκαιρίες” σε ένα κόσμο «όμορφα ηθικά πλασμένο» που οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.

Ο Πολάκης δεν διστάζει να ταπεινώσει τον εργαζόμενο ανάπηρο δημοσιεύοντας το ΦΕΚ διορισμού του ξεχνώντας ότι οι νόμοι αυτοί  αποτέλεσαν δικαίωση σε πάγια αιτήματα των συλλόγων αναπήρων και χρονίως πασχόντων στο πλαίσιο των αγώνων τους για ένα θεσμικό πλαίσιο προστασίας της απασχόλησής τους.

Οι αστικές πολιτικές δυνάμεις προεκλογικά τάζουν λαγούς με πετραχείλια για την εφαρμογή της προσβασιμότητας και διεθνών συμβάσεων για τα δικαιώματα των αναπήρων ρίχνοντας στάχτη στα μάτια τους. Και από την άλλη μεριά βγάζουν από το ντουλαπάκι τους το φαινόμενο των “αναπήρων μαϊμού” στρέφοντας την κοινωνία που στενάζει ενάντια στους ΑΜΕΑ. Προσπαθούν να πείσουν ότι μέσω της  Ε.Ε. θα γίνουν έργα προσβασιμότητας αλλά αποκρύπτουν ότι οι πολιτικές που επιβάλλει η ίδια η Ε.Ε οδηγούν στην κατάρρευση του κράτους πρόνοιας.

Είναι αυτοί που ψηφίζουν από κοινού «Καλλικράτη» και «Κλεισθένη» επιβάλλοντας δομές υποστήριξης και φροντίδας με εργαζόμενους που έχουν  ημερομηνία λήξης χωρίς ασφαλιστικά δικαιώματα πληρωμένους με voucher. Σε αυτό το στυγερό καθεστώς εκμετάλλευσης, που εργάτες και εργαζόμενοι λιώνουν πάνω στις μηχανές παραγωγής, που οι ελαστικές συνθήκες εργασίας αυξάνουν τον αριθμό των εργατικών ατυχημάτων και δημιουργούν αναπήρους που τους πετάν μία σύνταξη πείνας, χωρίς την πρόβλεψη ενός συστήματος επανένταξης στην εργασία με σεβασμό στις ανάγκες αναπηρίας τους, σε αυτό το στυγερό καπιταλιστικό σύστημα ίσες ευκαιρίες δεν μπορούν να υπάρξουν.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει το σκηνικό που στήνεται σε βάρος των αναπήρων που δεν έχουν άλλο δρόμο από το δρόμο του αγώνα για μια κοινωνία που θα σέβεται ο άνθρωπος τον άνθρωπο για μια κοινωνία που ο καθένας θα συμμετέχει ανάλογα με τις δυνατότητες του και ο πλούτος θα μοιράζεται ισότιμα μεταξύ των μελών της με σεβασμό στις ανάγκες των πιο αδύναμων.

Ανάπηροι και χρόνια πάσχοντες δεν χορταίνουν με τον δήθεν ¨ανθρωπισμό¨ και τον στείρο υποκριτικό δικαιωματικό λόγο αυτών που έχουν ξεπουλήσει γη ύδωρ και ανθρώπινες ζωές  γονυπετείς στις απαιτήσεις της Ε.Ε., Δ.Ν.Τ και ΝΑΤΟ.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ