23.2 C
Trikala
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επίσκεψη Γιάννη Μπουτίνα στον Αστυνομικό Διευθυντή Τρικάλων

Τον Αστυνομικό Διευθυντή Τρικάλων κ. Σπηλιόπουλο Γεώργιο επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας ,ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού , Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης κ. Γιάννης Μπουτίνας . Ο κ. Μπουτίνας  γνωστοποίησε και παρέδωσε σχετικό υπόμνημα στον Αστυνομικό Διευθυντή για το Α.Τ. Καλαμπάκας και την αναβάθμιση ,ιδιαίτερα σε έμψυχο δυναμικό , του Γραφείου Τουρισμού (πρώην Τουριστική Αστυνομία ) γιατί το πεδίο ευθύνης του γραφείου είναι τα Μετέωρα , ένας προορισμός που κατατάσσεται στους πιο επισκέψιμους σε όλη τη διάρκεια του χρόνου στη χώρα μας .Ο Αστυνομικός Διευθυντής τόνισε ότι υπάρχει ήδη άριστη συνεργασία και αλληλοβοήθεια με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη και τα υπηρεσιακά στελέχη της Π.Ε. Τρικάλων και ότι θα επιληφθεί του θέματος .

- Advertisement -

Παράλληλα συζήτησαν σχετικά θέματα με την αστυνόμευση και το πεδίο ευθύνης της αστυνομικής δύναμης σε όλη την  Π.Ε. Τρικάλων και τις προτάσεις που μπορεί να καταθέσει το τμήμα τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την καλύτερη διευθέτηση της κυκλοφορίας σε περιόδους αιχμής και την καλύτερη αστυνόμευση στην ευρύτερη περιοχή .

Τέλος ο κ. Μπουτίνας διαβεβαίωσε τον Αστυνομικό Διευθυντή ότι μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη  Π.Ε. Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη θα προτείνουν όλα τα σχετικά , έτσι ώστε να είναι έτοιμοι και για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων και για την τουριστική περίοδο .


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ