18.6 C
Trikala
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εφαρμογή για ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΙΤΕΣ έφτιαξαν δύο Τρικαλινοί και πέτυχαν διεθνείς διακρίσεις!

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Γούλα και τον Αλέξανδρο Ίτσιο, δύο νέα παιδιά από τα Τρίκαλα, οι οποίοι ανέπτυξαν το HealthyClub.gr, μια καινοτόμα, ελληνική εφαρμογή που επιτρέπει στον οποιοδήποτε να φτιάχνει το δικό του δωρεάν διατροφικό πλάνο! Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πως λειτουργεί.

- Advertisement -

https://www.youtube.com/watch?v=V6X-O65IPD4

Την εφαρμογή ξεκίνησαν να φτιάχνουν αρχές του 2016, όπου συμμετείχαν στο πρόγραμμα Ανοιχτής Καινοτομίας (IdeaInHealth) που διοργάνωσε το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με την Interamerican, τη μεγαλύτερη ασφαλιστική υγείας στην Ελλάδα, όπου κέρδισαν την πρώτη θέση. Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, εντάχθηκαν στο ACEin, την θερμοκοιτίδα εκκόλαψης νέων επιχειρηματικών σχεδίων του ΟΠΑ και προχώρησαν στην τεχνική & επιχειρηματική ανάπτυξη της ιδέας τους, η οποία ήταν γύρω από το χώρο της προληπτικής υγείας.

Ο Αλέξανδρος Ίτσιος & ο Κωνσταντίνος Γούλας προκειμένου να αναπτύξουν την εφαρμογή τους συνεργάζονται με το StatisticalClinic, αλλά και με διατροφολόγους με πολυετή εμπειρία.

Κωνσταντίνος Γούλας

Αλέξανδρος Ίτσιος

Το 2016 βγήκαν νικητές του IDEAinHealth, ενός διαγωνισμού που διοργάνωσε η Interamerican& το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το ίδιο έτος διακρίθηκανστη 13η ομάδα πανευρωπαϊκά (από 540 ομάδες), στο StartupBootcampDigitalHealthBerlin 2016, ενώ φέτος (2017) διακρίθηκαν στο eHealthHub στις 10 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης γύρω από την ψηφιακή υγεία και πρόληψη.


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ