14 C
Trikala
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στο Νίκο Ανδρέα Παπανδρέου χθες στα Τρίκαλα! (3 βίντεο-54 φωτό)

“Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό”

- Advertisement -

Με αυτό το σύνθημα υποδέχθηκε ο κόσμος του Κινήματος Αλλαγής τον Νίκο Ανδρέα Παπανδρέου χθες βράδυ στο Φρούριο Τρικάλων και ξύπνησαν μνήμες του παρελθόντος.

Ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτος από τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος στην αίθουσα του Φρουρίου, κάθε φορά που ο Νίκος Παπανδρέου αναφερόταν στον αείμνηστο και μοναδικό ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου, ο κόσμος ξεσπούσε σε χειροκροτήματα.

Στο πρόσωπο του Νίκου ο κόσμος έβλεπε τον αείμνηστο ηγέτη Ανδρέα, αυτός που ήξερε καλά να ξεσηκώνει τα πλήθη και να είναι κοντά στο λαό.

Στην αρχή της πολιτικής εκδήλωσης ο Νίκος Παπανδρέου σαν υποψήφιος Ευρωβουλευτής, έκανε δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ και στη συνέχεια μπήκε στην αίθουσα όπου ο κόσμος τον υποδέχθηκε με θερμό χειροκρότημα και ενθουσιασμό.

Όλοι θέλησαν να του πιάσουν το χέρι και να του ευχηθούν καλή επιτυχία στον αγώνα που δίνει για την μεγάλη δημοκρατική παράταξη που ο κόσμος της είναι ακόμη εδώ και ελπίζει.

Στις δηλώσεις του και στην ομιλία του ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, για τον ΣΥΡΙΖΑ, την Ν.Δ. κ.α. και αναφέρθηκε σε πολλά συμβάντα του παρελθόντος με πρωταγωνιστή φυσικά τον πατέρα του Ανδρέα.

Τον προλόγισε το μέλος του ΚΙΝΑΛ Θωμάς Χαχάμης.

Στην αίθουσα παρευρίσκονταν παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του σημερινού ΚΙΝΑΛ, ενώ έλειπαν και πολλοί άλλοι υποστηριχτές…

Το trikalaola.gr κατέγραψε τις δηλώσεις του και μεγάλο μέρος της ομιλίας του στην κατάμεστη αίθουσα.

Δείτε τα 3 βίντεο, το 1ο με τις δηλώσεις, το 2ο με την υποδοχή και το 3ο με την ομιλία του, καθώς και πολλές φωτογραφίες.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ