19.9 C
Trikala
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εμφανή η στήριξη του κόσμου στον Γιώργο Μητσιούλη χθες βράδυ στα εγκαίνια όπου κατέκλυσαν το εκλογικό! (βίντεο-120 φωτό)

Ο δήμος Τρικκαίων θα αλλάξει σελίδα γιατί ο κόσμος απεχθάνεται την υπεροψία, την αλαζονεία και την πλήρη απραξία της νυν δημοτικής αρχής κι αυτό φάνηκε χθες βράδυ Κυριακή 19-5-2019, με την αυθόρμητη προσέλευση πάρα πολλών Τρικαλινών, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου «Τρίκκης Πολιτεία για τους πολίτες» επί της οδού Καρδίτσης, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Μητσιούλη!

- Advertisement -

Ο κ. Μητσιούλης ενθουσιασμένος από την μεγάλη συγκέντρωση, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο, ανέφερε στην ομιλία του τα εξής βασικά:

«Είμαστε και σήμερα εδώ, όπως σας υποσχεθήκαμε και το 2014 και δηλώνουμε παρόντες, συνεχίζοντας τον αγώνα που αρχίσαμε πέντε χρόνια πριν, υποσχόμενοι να δουλέψουμε με θάρρος, τόλμη, αυταπάρνηση, θέληση γιατί εσείς μας τιμήσατε και μας τιμάτε για μια ακόμη φορά είτε με την ψήφο σας είτε με τη φυσική σας παρουσία σήμερα εδώ, είτε με την κατάθεση ψυχής».

«Γράψαμε μαζί μια νέα ιστορία στην τοπική αυτοδιοίκηση πως όταν υπάρχει θέληση ενωμένοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά».

«Υπηρετήσαμε όμως πιστοί στο καθήκον το καλό των πολιτών, και αγωνιστήκαμε αυτά τα πέντε χρόνια για να χτίσουμε μία πόλη φιλική, φιλόξενη, βιώσιμη, ανθρώπινη, μια πόλη που θα αγκαλιάζει τους νέους και θα μας κάνει όλους περήφανους».

«Δεχτήκαμε χτυπήματα και πολιτικές τρικλοποδιές, όπως και το 2014, αλλά συνεχίσαμε και αποδείξαμε πως οι προσπάθειες δεν περνάνε πάντα και υποχρεωτικά μέσα από κόμματα και πολιτικά γραφεία».

«Αυτές οι εκλογές είναι μια καινούρια αρχή για να δείξουμε πως ο λαός αποφασίζει για το μέλλον αυτού του τόπου, και όχι οι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις και οι ανακοινώσεις».

«…Το παιχνίδι των τελευταίων προεκλογικών ημερών με τα μέσα επικοινωνίας και όλες αυτές τις παρεμβάσεις με τα μικροέργα δεν μας πείθει»

«…Θα μπορούσατε αγαπητέ  απερχόμενε Δήμαρχε να δείξετε ελάχιστα ίχνη πολιτικού Πολιτισμού, όπως επιδείξαμε σχεδόν πάντα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο σαν δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά αντί γι΄ αυτό προσπαθήσατε και πιστέψατε πως μπορείτε να μας κοντύνετε πολιτικά με χειραγώγηση»

Γι’ αυτό η «ΤΡΙΚΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ» προτείνει τους άξονες εκείνους που θα αποτελέσουν τη βάση για κάτι καλύτερο στο άμεσο μέλλον.

Βασικό μας μέλημα μέσα από τους άξονες  αυτούς είναι πρωτίστως να δημιουργήσουμε καλές πρακτικές, να δώσουμε καλύτερη ποιότητα ζωής, να δημιουργήσουμε συνθήκες ανάπτυξης χωρίς βέβαια να παραβλέπουμε την εξωστρέφεια, εξασφαλίζοντας ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ όλων των δημοτικών διαμερισμάτων και της πόλης των Τρικάλων με δίκαιη κατανομή έργων και δράσεων.

  1. Καθημερινότητα – Ποιότητα Ζωής
  2. Προσβασιμότητα – Κινητικότητα.
  3. Κλιματική Αλλαγή – Πράσινο.
  4. Παιδεία – Αθλητισμός.
  5. Πολιτισμός – Τουρισμός – Ενίσχυση Επιχειρηματικότητας.
  6. Αδέσποτα Ζώα.
  7. Κοινωνική Πολιτική.

Φίλες και φίλοι, συμπολίτες και συμπολίτισσες όλα αυτά αλλάζουν την πόλη και δημιουργούμε μαζί την «ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ» που προτείνουμε.

Μαζί προχωράμε και δίνουμε τον αγώνα αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν  και  μας εμπιστεύονται σε αυτή την προσπάθεια.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους φίλους μου.

Πρωτίστως όμως θέλω να ευχαριστήσω, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους τους γνωστούς και άγνωστους φίλους που παρευρίσκονται κοντά μου σήμερα και μου δίνετε τη δύναμη να συνεχίσω.

Μαζί λοιπόν πορευόμαστε για το αύριο και το μέλλον των παιδιών μας.

Ψηφίστε την πρότασή μας.

Η Πύλη της «ΤΡΙΚΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ» θα είναι πάντα ανοιχτή.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες που κατέγραψε το trikalaola.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ