18.2 C
Trikala
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Οι νέοι αντιδήμαρχοι του δ. Φαρκαδόνας

Οι τέσσερις Αντιδημαρχίες του Δήμου Φαρκαδόνας έχουν πλέον όνομα από σήμερα το βράδυ μιας και ο δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης σε ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ στο KΡΗΝΗ LIVE ανακοίνωσε την τετράδα των αντιδημάρχων του που θα ασκούν καθήκοντα τους επόμενους 15 μήνες.
Σύμφωνα πάντα με το δήμαρχο Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη, νέοι αντιδήμαρχοι ορίζονται ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας κ. Ηλίας Καραμάνος, η μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Καθαριότητας κα Ελένη Στεργίου – Μπότη, ο κ. Δημήτρης Χαλκιάς και ο Γιάννης Μέμηλας.
Συγκεκριμένα ο κ. Ηλίας Καραμάνος παραλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο της Αντιδημαρχίας Προγραμματισμού- Υγείας – Παιδείας- Πολιτισμού– Κοινωνικής Πολιτικής (έμμισθος), στην οποία προστίθενται και τα καθήκοντα των Οικονομικών. Στην συγκεκριμένη Αντιδημαρχία καθήκοντα ασκούσε ο κ. Κώστας Κοσμάς.
Τη θέση του κ. Κώστα Τσιακάρα, και την Αντιδημαρχία Αγροτικής και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης αναλαμβάνει ο κ. Δημήτρης Χαλκιάς (έμμισθος). Ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος, είχε οριστεί την περασμένη περίοδο εντεταλμένος της Αντιδημαρχίας Έργων.
Καθήκοντα την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων-Πολειοδομίας-Περιβάλλοντος -Προμηθειών και Ποιότητας Ζωής αναλαμβάνει ο κ. Γιάννης Μέμηλας, (άμισθος) που παραλαμβάνει τη σκυτάλη από τον μέχρι πρότινος αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Μακρυνιώτη.
Τέλος η κα Ελένη Στεργίου – Μπότη (άμισθη) αναλαμβάνει εκ νέου τα καθήκοντα της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας – Ηλεκτροφωτισμού – Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας.
Σύμφωνα με το δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Θανάση Μεριβάκη, οι νέοι αντιδήμαρχοι αναλαμβάνουν καθήκοντα την ερχόμενη Δευτέρα με την ανακοίνωση του ορισμού τους στο ηλεκτρονικό σύστημα της «ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ