19 C
Trikala
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στο ρυθμό των γυρισμάτων της ταινίας του Χόλιγουντ ζουν τα Τρίκαλα…

Μία άλλη πλευρά του κινηματογράφου και μάλιστα του Χολιγουντιανού, ζουν από σήμερα το πρωί οι κάτοικοι των Τρικάλων.

- Advertisement -

Κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί έως τώρα και φυσικά δεν έχει καμιά σχέση με τις σκηνές των σίριαλ που έχουν γυριστεί στα Τρίκαλα.

Εδώ πρόκειται για κάτι το εξωπραγματικό…

Ένα τεράστιο κινηματογραφικό εργοτάξιο έχει στηθεί στο σταθμό του ΟΣΕ στα Τρίκαλα, που σκοπό έχει την καταγραφή σκηνών από την Ιταλοαμερικανική κινηματογραφική παραγωγή, του γνωστού σκηνοθέτη των «Suspiria» και «Call Me By Your Name», Luca Guadagnino, για τη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινίας του Ferdinando Cito Filomarino. Πρόκειται για περιπέτεια, η οποία θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και βεβαίως στα Τρίκαλα, στον εμβληματικό Μύλο Ματσόπουλου και σε άλλα σημεία.

Το πρωί τα πρώτα γυρίσματα έγιναν μέσα στον σταθμό του ΟΣΕ, στο σημείο επιβίβασης και το απόγευμα έγιναν μερικά γυρίσματα δίπλα στη διάβαση Πύλης.

Φυσικά πολλοί ήταν οι Τρικαλινοί που έσπευσαν να δουν από κοντά, σε ορισμένη απόσταση βεβαίως, πως γίνονται τα γυρίσματα.

Μία πλειάδα από ηθοποιούς (οι λιγότεροι στο σύνολο), Τρικαλινούς κομπάρσους, οπερατέρ, τεχνικοί, εργάτες κ.α. πολλοί και με έναν τεράστιο εξοπλισμό για κάθε σκηνή που γυρίζεται ξεχωριστά. Οι νταλίκες, τα φορτηγά, τροχόσπιτα κ.α. αυτοκίνητα που τα πιο πολλά είναι φορτωμένα με τον τεράστιο κινηματογραφικό εξοπλισμό, είναι παρκαρισμένα αριστερά από τον σταθμό, στο πάρκινγκ.

Πραγματικά απίστευτη η εικόνα και πιο ίσως εντυπωσιακή από μια απλή σκηνή της ταινίας που γυρίζεται και θα δούμε στο μέλλον.

Οι φωτογραφίες με γενικό πλάνο είναι από τον χώρο των γυρισμάτων στο σταθμό του ΟΣΕ, αφού δεν μας επετράπη φυσικά να πλησιάσουμε πιο κοντά και η φωτογράφιση γενικά απαγορευόταν ειδικά από κοντά.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ