21.2 C
Trikala
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ νεαρών στη Φήκη Τρικάλων χθες βράδυ-3 άτομα κατέληξαν στο Νοσοκομείο

Πολύ άσχημη τροπή φαίνεται να έχουν πάρει, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr οι διαφορές μεταξύ νεαρών, δύο οικογενειών στη Φήκη Τρικάλων.
Χθες βράδυ όμως τα πράγματα ξέφυγαν, καθώς αρχικά οι νεαροί μετέβησαν στο σπίτι που μένουν τα δύο αδέρφια και αλληλοχτυπήθηκαν. Στη συνέχεια όμως οι νεαροί που αποχώρησαν, ξαναγύρισαν με μεγαλύτερη παρέα και εκεί τα πράγματα ξέφυγαν εντελώς, καθώς εκτός από τον άγριο ξυλοδαρμό μεταξύ τους, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ένας εκ των νεαρών ίσως να κρατούσε και κυνηγετικό όπλο…
Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και αμέσως στο σημείο έφτασαν 2 περιπολικά, καθώς και 2 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ δια παν ενδεχόμενο… Τελικά με την επέμβαση της Αστυνομίας τα πνεύματα καθησύχασαν, αλλά δύο νεαροί εκ των εμπλεκομένων μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων και ένας από την άλλη παρέα μετέβη μόνος του.
Αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε όλους, οι νεαροί αποχώρησαν. Βεβαίως και στο Νοσοκομείο υπήρξε ένταση, χωρίς ωστόσο οι εμπλεκόμενοι να έρθουν σε άμεση επαφή.
Τώρα εκφράζονται φόβοι να μην οξυνθούν κι άλλο τα πνεύματα και αυτό ίσως να εξελιχθεί, με απρόβλεπτες συνέπειες, καθώς η Αστυνομία ασχολήθηκε ξανά με ανάλογο περιστατικό με τους ίδιους εμπλεκομένους. Βεβαίως η ίδια η Αστυνομία μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο την εξομάλυνση και την εξάλειψη της υπόθεσης.
Μετά το Νοσοκομείο οι 3 νεαροί μαζί και με άλλους εμπλεκομένους, κατέληξαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων για τα περεταίρω.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ