22.8 C
Trikala
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Έπιασαν τρικαλινό να κλέβει ρεύμα της ΔΕΗ!

Συνελήφθη χθες (24-06-2014) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ένας 55χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

- Advertisement -

Ειδικότερα, ο 55χρονος κατελήφθη ως προσωρινά υπεύθυνος να ηλεκτροδοτεί παράνομα κατάστημα ιδιοκτησίας συγγενικού του προσώπου που αναζητείται, αφού προηγουμένως είχε παρέμβει στο μετρητή του ηλεκτρικού ρεύματος, με αποτέλεσμα να μην καταγράφεται με ακρίβεια η κατανάλωση ρεύματος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.
Εξιχνιάσθηκε περίπτωση απάτης που διαπράχθηκε πριν από δεκαπέντε ημέρες σε βάρος ηλικιωμένης στο Βόλο

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονης ημεδαπής, η οποία με διάφορα προσχήματα απέσπασε από την ηλικιωμένη το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ και διάφορα χρυσαφικά

Πρόκειται για τη συγκεκριμένη γυναίκα που την ίδια ημέρα στα Τρίκαλα προσποιούμενη δημόσιο υπάλληλο εξαπάτησε ηλικιωμένο και του αφαίρεσε επίσης χρηματικό ποσό και κοσμήματα

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης που διαπράχθηκε πριν από δεκαπέντε ημέρες σε βάρος ηλικιωμένης στο Βόλο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονης ημεδαπής.

Πρόκειται για τη συγκεκριμένη γυναίκα που την ίδια ημέρα στα Τρίκαλα προσποιούμενη δημόσιο υπάλληλο εξαπάτησε ηλικιωμένο και του αφαίρεσε επίσης χρηματικό ποσό και κοσμήματα. (Σχετ. το από 21-06-2014 Δελτίο Τύπου).

Ειδικότερα, το μεσημέρι της (10-06-2014), άγνωστη δράστιδα μετέβη σε οικία 70χρονης ημεδαπής, όπου προφασιζόμενη ότι ανήκει σε θρησκευτικό φορέα, αλλά και προσφερόμενη να τη βοηθήσει σε οικονομική της υπόθεση, την έπεισε να της παραδώσει το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ και διάφορα χρυσαφικά.

Όπως προέκυψε από τη συλλογή και επεξεργασία στοιχείων αλλά και την κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, δράστιδα είναι η 43χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ