13.5 C
Trikala
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανανεώνεται ο κατάλογος για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δ. Τρικκαίων

Ο Δήμος Τρικκαίων και η Συνειρμός αμκε ανακοινώνουν ότι πρόκειται να ανανεωθεί ο κατάλογος των ωφελουμένων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο παρέχει σε άπορους δημότες προϊόντα (είδη διατροφής, απορρυπαντικά, χαρτικά, είδη ρουχισμού, υποδήματα κλπ), αλλά και ψυχοκοινωνική υποστήριξη ώστε να προωθείται η κοινωνική τους ένταξη.

- Advertisement -

Για να ενταχθεί κάποιος/α στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ χρειάζεται να προσκομίσει τα παρακάτω Δικαιολογητικά:
1. ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
2. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
3. ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΑ Ε1- Ε9 ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝ. ΕΤΟΥΣ 2014 ή ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (ότι δεν έχει υποχρέωση υποβολής Φορολογικής Δήλωσης), ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ Δ.Ο.Υ.
4. ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΚΑΡΤΑΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ (αν υπάρχει)
5. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ (αν υπάρχουν)
6. ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (αν υπάρχει)
Όλα τα στοιχεία και οι πληροφορίες θεωρούνται εμπιστευτικά και θα τηρηθούν απολύτως οι κανόνες που αφορούν την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Οσοι/όσες είναι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου από την 1η Απριλίου 2015 έως και σήμερα, δεν έχουν δικαίωμα να υποβάλουν ξανά Αίτηση.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Αιτήσεις γίνονται δεκτές από τη Δευτέρα 17 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015 στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ, στην οδό Ομήρου, αριθ. 6, τηλ. 24310 36900, από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα.

Η Δομή χρηματοδοτείται μέσω της Πράξης «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Τρικκαίων» από το Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (κωδικός ΟΠΣ 377268).


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ