19.8 C
Trikala
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αρνούνται να παραχωρήσουν δημόσια έκταση για εκδήλωση πολιτιστικού συλλόγου στο δήμο Φαρκαδόνας!

Απαράδεχτη η στάση της δημοτικής αρχής του δήμου Φαρκαδόνας, κατά του Πολιτιστικού συλλόγου Γριζάνου.

- Advertisement -

Ανεξήγητη η καθυστέρηση της δημοτικής αρχής του δήμου Φαρκαδόνας, όπου χωρίς λόγο δεν απαντά στο αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γριζάνου “Ο Βλύζας”, να παραχωρήσει το γήπεδο ποδοσφαίρου για μεγάλη εκδήλωση που διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή.

grizano1

Και δεν φτάνει μόνο αυτό… Με απόφαση τελικά του Προέδρου του τοπικού συμβουλίου Γριζάνου κ. Αχιλλέα Κακαδιά, δόθηκε γραπτώς άδεια για άλλο δημόσιο χώρο εκτός γηπέδου για να γίνει η εκδήλωση. Όμως, το άτομο που στάλθηκε σήμερα το πρωί να κόψει τα χορτάρια στο χώρο, εκδιώχθηκε άρον-άρον από τον υπεύθυνο του δήμου Φαρκαδόνας!

Είναι προφανές πως η δημοτική αρχή για διάφορους λόγους, αρνείται να παραχωρήσει οποιαδήποτε έκταση για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Η αίτηση για την παραχώρηση χώρου, καταχωρήθηκε γραπτώς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο στις 5-5-2015 και μέχρι σήμερα με απαράδεχτο τρόπο, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Θανάση Χάμο, η δημοτική αρχή κωλυσιεργεί και δεν απαντά, κάνοντας ψυχολογικό πόλεμο.

Επιπλέον, ο κ. Χάμος πήρε υπογραφές από όλα σχεδόν τα μαγαζιά μαζικής εστίασης για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Τώρα καλείται ο δήμαρχος κα η δημοτική αρχή να δώσει εξηγήσεις για την απαράδεχτη καθυστέρηση και άρνηση, ακόμη και σήμερα, να δοθεί άλλος χώρος για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, κάνοντας έξω φρενών τα μέλη του Συλλόγου.

Απαράδεχτο…


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ