15.7 C
Trikala
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βράβευση του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το 9ο Γυμνάσιο Τρικάλων βραβεύεται  με Εθνική Ετικέτα Ποιότητας για το Πρόγραμμα eTwinning.

- Advertisement -

Ο τίτλος του έργου που υλοποιήθηκε το σχολικό έτος 2015-2016 και βραβεύτηκε είναι: “Bullying? No, Thank you!”  με θέμα τoν σχολικό εκφοβισμό.

Πρόκειται για ένα συνεργατικό πρόγραμμα στην αγγλική γλώσσα μεταξύ πέντε σχολείων:

  • 9ο ΓυμνάσιοΤρικάλων, Ελλάδα
  • LiceoStatale “Regina Elena”, Ιταλία 
  • P. O. Hviezdoslava Trstená, Σλοβακία
  • INSTITUT VACARISSES,Ισπανία
  • Private Okyanus Schools (Halkali Özel Okyanus Ortaokulu),Τουρκία

Στα πλαίσια του προγράμματος δημιουργήθηκε από κοινού ένα ηλεκτρονικό βιβλίο με εργασίες των μαθητών και των πέντε σχολείων.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από την κ. Μαρία Αβδουλά, καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας (ΠΕ06) του γυμνασίου μας, σε συνεργασία με μαθητές της Β΄ και Γ΄τάξης. Συμμετείχαν οι μαθητές/τριες:

Βασίλειος Αβραάμ, Κωνσταντίνος Αγγούμης, Αργυρώ Βράκα, Γεωργία Γεωργούλα, Μαρία-Όλγα Γιώτα, Παναγιώτα Μανάκου, Ηλίας Μιχαλόπουλος, Ευαγγελία Μπαμπούρη, Θεόδωρος Μπρέντας, Χρυσοβαλάντου Ντάκου,Ελισάβετ Οικονόμου, Ιωάννης Χελιδώνης, Κωνσταντίνος Χήρας .

Η Εθνική Ετικέτα Ποιότητας απονέμεται στα Έργα eTwinning που κατάφεραν να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο ποιότητας, πληρώντας μια σειρά από κριτήρια που έχουν τεθεί από την Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης της Δράσης.

Η Ετικέτα Ποιότητας είναι η απτή αναγνώριση στην εκπαιδευτικό και τους μαθητές του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων για το υψηλό επίπεδο της eTwinning εργασίας τους.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων συγχαίρει την κ. Αβδουλά και τους μαθητές και μαθήτριες της ομάδας της για την επιτυχία τους και εύχεται περαιτέρω διακρίσεις και καλή συνέχεια στην υλοποίηση νέων προγραμμάτων.

Το ηλεκτρονικό βιβλίο βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του σχολείου

1 3

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ