18.2 C
Trikala
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

“Δέματα αγάπης” από τον Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης

Τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο μέρες χαράς και γιορτής, αλλά και προβληματισμού για τον συμπολίτη που περνά δύσκολα. Αυτό το ξέρουν πολύ καλά τόσο οι ιερείς στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης π. Δημήτριος Κατσαρός και π. Στέργιος Γιαννάκος, αλλά και οι ενορίτες. Είτε με την εθελοντική τους εργασία, είτε με την προσφορά τους.
Έτσι λίγο πριν τα Χριστούγεννα πρόσφεραν το “δέμα αγάπης”σε συμπολίτες που περνάνε πολύ δύσκολα. Και αυτό έγινε επειδή υπάρχουν ακόμη και τώρα επιχειρήσεις και άνθρωποι που δεν κλείνουν τα μάτια στα πρόβλημα που γιγαντώνεται στην χώρα. Η Εκκλησία καλείται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και εδώ στα Τρίκαλα, με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Αλεξίου πολλές ενορίες κάνουν το χριστιανικό τους καθήκον.
Χθες περισσότερο από 65 δέματα δόθηκαν στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ενώ και την Πρωτοχρονιά αναμένεται να δοθούν άλλα τόσα. Βέβαια το έργο δεν σταματά εδώ. Στον Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης συνεχίζουν σε καθημερινή βάση να προσφέρουν 45 γεύματα σε συμπολίτες που δεν μπορούν να έχουν ούτε το καθημερινό φαγητό. Για να γίνουν όλα αυτά υπάρχει η αγάπη των εθελοντών, που ξοδεύουν ώρα και κόπο, αλλά κερδίζουν αγάπη…

- Advertisement -

DSC_0002

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ