13.5 C
Trikala
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δήλωση του πρώην Νομάρχη και Βουλευτού Ηλία ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ για το δημοψήφισμα της Κυριακής.

Φίλες και φίλοι,

- Advertisement -

Μετά από την άφρονη, αχρείαστη και διχαστική απόφαση της συγκυβέρνησης ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ, για τη διενέργεια δημοψηφίσματος για την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας την προσεχή Κυριακή, όλοι βρισκόμαστε προ των ευθυνών μας…
Η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αφού με τερατώδη ψέματα με το Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης υφάρπαζε την ψήφο των Συνελλήνων, αποπειράται να πράξει το ίδιο και στο δημοψήφισμα της Κυριακής….
Υπόσχεται ψευδέστατα ότι ο Ελληνικός λαός καλείται να αποφασίσει αν θα εγκρίνει ή όχι, τη συμφωνία των εταίρων μας, όπως αυτή είχε κατατεθεί από τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. ΓΙΟΥΝΚΓΕΡ, αν και γνωρίζει ότι αυτή η πρόταση ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ…..
Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ γνωρίζει ότι η συμφωνία μπορούσε να κλείσει, με βάση τη δική του πρόταση των οκτώ δισεκατομμυρίων ΕΥΡΩ, όπως ομολόγησε ο κ. ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ, αλλά από το φόβο ότι δεν θα υπερψηφισθεί από το κόμμα του, με πρωτοφανή για πολιτικό αρχηγό ΔΕΙΛΙΑ, μετέθεσε αυτή την ευθύνη στις πλάτες των πολιτών….
Δίχασε έτσι τους πολίτες, στην πιο κρίσιμη ώρα της μεταπολεμικής Ελλάδος….
Αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων, αν και ο λαός τον εμπιστεύτηκε με αυξημένη πλειοψηφία.
Με την πολιτική τους δειλία και την προτροπή τους για καταψήφιση της συμφωνίας, που οι ίδιοι διαπραγματεύθηκαν και δεν υπάρχει πλέον…., οδηγούν τον λαό στο διχασμό και στην καταστροφή…
Ετερόκλητες δυνάμεις εντός και εκτός της χώρας… (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΣΟΙΜΠΛΕ, ΛΕΠΕΝ, ΜΑΔΟΥΡΟ κ.λ.π. Λατινοαμερικανοί …), συνασπίσθηκαν για την έξοδό μας από το ΕΥΡΩ και εναντίον της Ευρωπαϊκής προοπτικής της πατρίδος μας… Οι εκτός των τειχών εχθροί της χώρας μας, τρίβουν τα χέρια τους…. Όσο αποδυναμώνεται η πατρίδα, τόσο ανοίγει η όρεξή τους…. (Ας δούμε τι θα ψηφίσει η Δυτική Θράκη την Κυριακή…..)
Απομόνωσαν τη χώρα, την απέκοψαν από τους φυσικούς της συμμάχους, σπατάλησαν τεράστιο και πολύτιμο πολιτικό κεφάλαιο, επέβαλαν κεφαλαιακούς ελέγχους στις Τράπεζές μας, τις οποίες και έκλεισαν και τώρα μας καλούν να υπερψηφίσουμε το ΌΧΙ τους, για να γίνουμε μια ώρα αρχύτερα, μια τριτοκοσμική πολιτεία….
Επειδή τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια, επειδή συνελήφθησαν με τη γίδα στην πλάτη, τους γνωρίζουμε….
ΔΕΝ τους ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΔΕΝ τους ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ τους ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ πλέον….
Την Κυριακή λέμε ΝΑΙ στο ΕΥΡΩ, ΝΑΙ στην ΕΥΡΩΠΗ…
ΌΧΙ στο λόμπι της δραχμής.
ΌΧΙ στη βαλκανοποίηση της χώρας….
Τη Δευτέρα, μετά το βροντερό ΝΑΙ, ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ να ανασκουμπωθούμε….
Να δουλέψουμε ενωμένοι για να ξεπεράσουμε την κρίση…. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, το μπορούμε.
Το χρωστάμε στα παιδιά μας, το χρωστάμε στην πατρίδα μας.

Γιατί η ΕΛΛΑΔΑ είναι ΕΥΡΩΠΗ. Γιατί η ΕΥΡΩΠΗ είναι το σπίτι μας…

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ