12.8 C
Trikala
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ενώθηκαν οι φορείς για τον τουρισμό στα Τρίκαλα

Ο πολυσυζητημένος τουριστικός φορέας στον νομό Τρικάλων με την συμμετοχή των τεσσάρων δήμων της Περιφέρειας και του Επιμελητηρίου Τρικάλων είναι προ το πυλών .
Ύστερα από αλλεπάλληλες συζητήσεις προτάσεων και απόψεων, σύμφωνα με το μέλος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Χρήστου Ζαραμπούκα, ξεπερνώντας παράλληλα κυρίως νοοτροπίες παθογένειες χρόνων μέσω μιας διαρκής ίσως «δικαιολογημένη» αμφισβήτηση επαγγελματιών του χώρου και πολιτικών αντιπαραθέσεων για το εγχείρημα αυτό , συμφωνήσαμε σε ένα γενικό συμπέρασμα ..
Εάν δεν υπάρξει συνέργεια σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή του τόπου θα είναι πολύ δύσκολο να πετύχουμε ουσιαστικά αποτελέσματα και να αυξήσουμε (διεκδικώντας με τεχνοκρατικό τρόπο ) μεγαλύτερο μερίδιο του τουριστικού προϊόντος .
Το μέγεθος του νομού με το μεγαλύτερο αριστούργημα της φύσης το γεωλογικό φαινόμενο με την μοναστική κληρονομιά των Μετεώρων τον παρθένο ορεινό όγκο της νότιας Πίνδου την πανέμορφη πόλη των Τρικάλων τον απέραντο κάμπο με την μεγάλη παραγωγική ποικιλία πρωτογενών προϊόντων και την γαστρονομική παράδοση αναδεικνύουν από μόνα τους τα τουριστικά οικονομικά οφέλη για την περιοχή μας . Φτάνει μόνο να τα προωθήσουμε με περίτεχνο τρόπο για να φέρουμε μεσοπρόθεσμα διαχρονικά αποτελέσματα …


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ