14.4 C
Trikala
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ηλεκτρονική αγορά προϊόντων από το Επιμελητήριο Τρικάλων

Το Επιμελητήριο Τρικάλων, αναβάθμισε τις ψηφιακές του υπηρεσίες και δημιούργησε τη ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – www.trikalamarket.gr, η οποία λειτουργεί και είναι διαθέσιμη σε όλους του επιχειρηματίες του νομού μας.
Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (e-Mall) όλου του νομού δίνει τη δυνατότητα Προβολής (βιτρίνα) και Ηλεκτρονικών πωλήσεων (e-shop) των τοπικών αλλά και άλλων προϊόντων χωρίς την ανάγκη ειδικής υποδομής, εύκολα και απλά.
Πρόκειται ουσιαστικά για μια ολοκληρωμένη Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Καταστήματος που ενσωματώνεται εύκολα και στην ιστοσελίδα της κάθε επιχείρησης ενώ ταυτόχρονα αποκτά «βιτρίνες προϊόντων» στην Τοπική Αγορά Τρικάλων (www.trikalamarket.gr) και στην Πανελλήνια Επιμελητηριακή Αγορά Προϊόντων (www.directmarket.gr).
Με τον τρόπο αυτό η επιχείρηση αποκτά ουσιαστικά 3 κανάλια πώλησης και προβολής των προϊόντων σε 24ωρη βάση, 7 ημέρες την εβδομάδα. Ταυτόχρονα δίνεται και η δυνατότητα αποστολής προϊόντων με ιδία μέσα ή οποιαδήποτε άλλη εταιρία μεταφορών ή ταχυμεταφορών. Παράλληλα ετοιμάζεται η αγγλική έκδοση και η εξασφάλιση χαμηλών μεταφορικών για αποστολή των Τρικαλινών Προϊόντων σε όλον τον κόσμο.
Στηρίζουμε ουσιαστικά τις τοπικές επιχειρήσεις πραγματοποιώντας εφικτή την προβολή και διάθεση των προϊόντων από τον Παραγωγό ή τον Έμπορο κατευθείαν στον κάθε καταναλωτή εύκολα και γρήγορα. Παράλληλα επιτυγχάνεται σημαντική προβολή των τοπικών επιχειρήσεων όλου του νομού στο ευρύτερο Ελληνικό και Διεθνές αγοραστικό κοινό.
Αποκτήστε σήμερα το δικό σας Ηλεκτρονικό Κατάστημα και γίνετε μέλος της Ηλεκτρονικής Αγοράς του Επιμελητηρίου Τρικάλων, εντελώς δωρεάν και αποκτήστε πελάτες από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Αριστείδης Δημήτρης, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Τηλ.: 24310 25004 (εσωτ. 105), Fax: 24310 38945, e-mail: aristidis@trikala-chamber.gr

- Advertisement -

Παράταση προγραμμάτων του ΕΣΠΑ
Παρατάθηκε ο χρόνος υλοποίησης των ενταγμένων έργων στο πρόγραμμα «Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων», «Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες» και «Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΕ) του ΕΣΠΑ 2007-2013.
Για τη διάρκεια υλοποίησης των εγκεκριμένων έργων ορίζεται δυνατότητα παράτασης έως και 30-06-2015, εφόσον το αίτημα υποβληθεί πριν την τυπική ημερομηνία ολοκλήρωσης του έργου.
Επίσης απεντάσσονται επιχειρήσεις (δικαιούχοι), οι οποίες έως τις 30-06-2015 εάν έχει εγκριθεί παράταση, δεν υπέβαλαν αίτημα και έκθεση ολοκλήρωσης και σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση του έργου εντός των προθεσμιών οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν τεκμηριωμένη αίτηση παράτασης ολοκλήρωσης του έργου στον ΕΦΕΠΑΕ.
Η διάρκεια της παράτασης του χρόνου ολοκλήρωσης καθορίζεται έως την 30/06/2015.
Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι να υποβληθεί η σχετική αίτηση πριν την ημερομηνία λήξης των 30 μηνών και να έχει καταβληθεί τουλάχιστον το 30% του εγκεκριμένου προϋπολογισμού (εξοφλημένες δαπάνες, συμπεριλαμβανομένων προκαταβολών).
Περαιτέρω παράταση μέχρι τρεις μήνες δίνεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις ανωτέρας βίας και εφόσον υπαίτιος για την καθυστέρηση ολοκλήρωσης του έργου δεν είναι ο δικαιούχος του έργου.

Η εικόνα των εξαγωγών
Κατά 1,5% μειώθηκε το 2014 η αξία των ελληνικών εξαγωγών, που διαμορφώθηκε σε 26,9 δισ. ευρώ έναντι 27,3 δισ. το 2013. Θετικό αντίκτυπο στη συνολική εικόνα των εξαγωγών για το 2014 είχε η ισχυρή ανοδική αντίδραση του τελευταίου τριμήνου, με αποτέλεσμα να απορροφηθεί μεγάλο μέρος των πιέσεων που είχαν ασκηθεί κατά την περίοδο Σεπτέμβριος 2013 – Σεπτέμβριος 2014.

Θετικό πρόσημο στην καταναλωτική εμπιστοσύνη
Στο υψηλότερο επίπεδο της τελευταίας εξαετίας, κάνοντας ένα άλμα περίπου 20 μονάδων, ανέβηκε τον Φεβρουάριο η καταναλωτική εμπιστοσύνη, οδηγώντας σε βελτίωση του οικονομικού κλίματος , παρότι οι επιχειρηματικές προσδοκίες σε άλλους κλάδους έμειναν στάσιμες και σε άλλους υποχώρησαν, σύμφωνα με την έρευνα Οικονομική Συγκυρία του ΙΟΒΕ.

ΕΚΘΕΣΕΙΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

43η Διεθνής κλαδική έκθεση αργυροχρυσοχοΐας INHORGENTA MUNICH 2016
Ενημέρωση για την έκθεση: INHORGENTA MUNICH 2016 (12.-15.02.2016)-43η Διεθνής κλαδική έκθεση αργυροχρυσοχοΐας, ρολογιών, εξοπλισμού εργαστηρίων και πολύτιμων λίθων στο Μόναχο. Για δηλώσεις συμμετοχής εκθετών στην INHORGENTA MUNICH 2016, που θα αποσταλούν μέχρι τις 15.03.2015, θα υπάρξει ειδική έκπτωση.

Διεθνής Έκθεση Μόδας Υποδημάτων ΑYMOD I 2015
Κατά τις ημερομηνίες 15-18 Απριλίου 2015 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση ΑYMOD I 2015 ΜΟΔΑΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ από την Ένωση Εξαγωγέων Κλωστοϋφαντουργίας και Βιοτεχνιών Istanbul στην Istanbul – Turkey με επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγών.
Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στον τομέα βιομηχανίας και τεχνολογιών υποδημάτων.
Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
http://cnraymod.com/default.aspx?ln=2
Παρακαλούμε όπως οι εταιρείες που επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση, να επικοινωνήσουν με το Γραφείο μας, ώστε να τους προμηθεύσουμε την αίτηση, την οποία πρέπει να συμπληρώσουν και στείλουν σε εμάς το αργότερο μέχρι τις 03 Απριλίου 2015 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail atina@ekonomi.gov.tr.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ – ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ

Διαγωνισμός νωπών κρεάτων
Το ΚΕΔΑ / ΣΚΟΤΙΝΑΣ προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με γραπτές σφραγισμένες προσφορές, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή ανά προσφερόμενο είδος κρέατος, για την προμήθεια ειδών νωπών κρεάτων.
Η προϋπολογισθείσα δαπάνη της προμήθειας είναι 50.000,00 Eυρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και κρατήσεων, (25.000,00 € των βοοειδών, 22.000,00 € των χοιρινών και 3.000,00 € των αιγοπροβάτων).
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να υποβάλλουν προσφορές, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα προκήρυξη το αργότερο μέχρι την 26-3-15 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Επιχειρείστε ηλεκτρονικά!
Γίνετε μέλος στο Portal του Επιμελητηρίου και αποκτήστε μοναδικά προνόμια ΔΩΡΕΑΝ:
Δημιουργήστε την δική σας ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Άμεση και Συνεχής Επιχειρηματική Ενημέρωση
Πληρωμή των συνδρομών σας Online
…και άλλα πολλά, με ένα μόνο ΚΛΙΚ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο Τρικάλων: 24310-27493, 24310-25004, e-mail: info@trikala-chamber.gr.
ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜ/ΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 17.00 ΈΩΣ 20.00.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟ 18.00 ΈΩΣ 20.00 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟ 19.00 ΈΩΣ 20.00.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ