21 C
Trikala
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργία με καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων την Κυριακή 8 Μαίου 2016

Σύμφωνα με την απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων, το Σάββατο 7 Μαΐου θα εισαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής το πολυνομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, ενώ την Κυριακή το βράδυ θα ολοκληρωθεί η ψήφιση του νομοσχεδίου. Μέσω αυτής της ενέργειας, η Κυβέρνηση επιχειρεί να αιφνιδιάσει την ελληνική κοινωνία, ψηφίζοντας το πολυνομοσχέδιο μέσα στο Σαββατοκύριακο, ώστε να περιοριστούν οι αντιδράσεις του ελληνικού λαού.

- Advertisement -

Η ΕΣΕΕ και η ΓΣΕΒΕΕ αποφάσισε ομόφωνα το καθολικό κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων την ερχόμενη Κυριακή, 8 Μαΐου 2016, η οποία είναι εργάσιμη ημέρα βάσει του ν. 4177/2013, καθώς το το ασφαλιστικό αποτελεί κορυφαίο εθνικό θέμα για εμάς τους εμπόρους, τους βιοτέχνες, όλους τους μικρομεσαίους ελεύθερους επαγγελματίες, τις οικογένειές μας και το μέλλον των επιχειρήσεών μας.

Εκπροσωπούμε έναν κλάδο εξαντλημένο, υπό πολυετή οικονομική επίθεση, ανίκανο να δεχτεί υπέρμετρη «ασφαλιστική φορολογία», έναν κόσμο αγανακτισμένο, που μετα βίας καταφέρνει να επιβιώνει στο τέλος κάθε μήνα.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, αντί για συνειδητή επιβράβευση,να δέχεται νέα απρόβλεπτα πυρά που κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την καθημερινότητά του και την προσπάθειά του να κρατήσει το μαγαζί και την επιχείρησή του σε λειτουργία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων καλεί όλους τους συναδέλφους εμπόρους σε μαζική συμμετοχή στην απεργία με καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων την Κυριακή 8 Μαίου 2016, αντιδρώντας απέναντι σε ένα ασφαλιστικό νομοσχέδιο που δεν βγάζει πουθενά.

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ