14.1 C
Trikala
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Παρασκευή το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στο εορτάζον παρεκκλήσιο του Αγίου Ενδόξου μάρτυρος Φανουρίου του νεοφανούς στο Βαλομάνδρι.

- Advertisement -

Το Σάββατο το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στο εορτάζον παρεκκλήσιο του Αγίου Ενδόξου μάρτυρος Φανουρίου του νεοφανούς στα Μεγάλα Καλύβια και εντός του χώρου της εταιρίας CRETA FARMS.

Την Κυριακή το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ταξιαρχών. Εν συνεχεία θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του αειμνήστου Βασιλείου Στεργίου, πατρός του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αμαντίας κ. Ναθαναήλ.

Την Κυριακή το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου στο χωρίο Πρόδρομος.

Την Δευτέρα το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στην ίδια Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου στο χωρίο Πρόδρομος.

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:

 

Ο Πρωτοσύγκελλος π. Αλέξιος Κανίνας την Παρασκευή το απόγευμα κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στο εορτάζον παρεκκλήσιο του Αγίου Ενδόξου μάρτυρος Φανουρίου του νεοφανούς στα Μεγάλα Καλύβια και εντός του χώρου της εταιρίας CRETA FARMS.

Το Σάββατο το πρωί θα λειτουργήσει στο εορτάζον παρεκκλήσιο του Αγίου Ενδόξου μάρτυρος Φανουρίου εντός του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων.

Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Κυριακή το πρωί θα λειτουργήσει στα Στουρναρέϊκα.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ