22.8 C
Trikala
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λήστεψαν ηλικιωμένους στην Πύλη

Ληστεία, κοντά στην περιοχή της Πύλης Τρικάλων σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο άγνωστα άτομα νεαρής ηλικίας φορώντας κουκούλες και έχοντας αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισήλθαν σε οικεία όπου διέμενε ηλικιωμένο ζευγάρι και αφαίρεσαν πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, πιθανόν με ΙΧ αγροτικό αυτοκίνητο.
Τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών διεξάγει η Ασφάλεια Τρικάλων.
Σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι διέπραξαν ληστεία σε βάρος ζευγαριού ηλικιωμένων στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων

- Advertisement -

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι διέπραξαν ληστεία σε βάρος ζευγαριού ηλικιωμένων στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, σήμερα (28-02-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισήλθαν αρχικά από ανασφάλιστη πόρτα στην οικία όπου διαμένουν 78χρονος ημεδαπός με την 72χρονη σύζυγό του.

Στη συνέχεια, αφού οι δράστες ακινητοποίησαν με τη χρήση βίας το σύζυγο, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων.


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ