12.3 C
Trikala
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μεταμεσονύχτιο “σήριαλ” στο Νοσοκομείο Τρικάλων με προσαγωγές διοικητικών στο Αστυνομικό τμήμα

Μία άσχημη εξέλιξη είχαμε το βράδυ που μας πέρασε στο Νοσοκομείο Τρικάλων και αφορά την καθαριότητα και τους εργαζόμενους σε αυτήν. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr χθες τα μεσάνυχτα αναλάμβαναν υπηρεσία οι νέες καθαρίστριες που προσλήφθηκαν (σύνολο 39) με ατομικές συμβάσεις στο νοσοκομείο.

- Advertisement -

Πριν αναλάβουν υπηρεσία, για το τυπικό της διαδικασίας, υπέγραψαν τις συμβάσεις εκείνη την ώρα (12 περίπου μεσάνυχτα 2 από αυτές) μπροστά στους υπεύθυνους διοικητικούς υπαλλήλους. Όμως συγχρόνως, οι ίδιοι διοικητικοί υπάλληλοι, διαμήνυσαν στο ιδιωτικό συνεργείο καθαριότητας  που έχει σύμβαση με το νοσοκομείο , να εγκαταλείψουν το χώρο εργασίας, καθώς θα αναλάμβαναν οι νέες καθαρίστριες. Το ιδιωτικό συνεργείο όμως δεν έφευγε, παρουσία και των υπευθύνων αυτών, λόγω του ότι η σύμβαση  δεν έχει λήξει και για τον λόγο ότι οι προσλήψεις θεωρούν πως είναι παράνομες, καθώς το ΣΤΕ έχει παγώσει αυτή τη διαδικασία και θεωρούνται παράνομες.

Μετά από αυτό, η Αστυνομία προσήγαγε με τη διαδικασία του αυτοφώρου τα διευθυντικά στελέχη  που ήταν εκείνη την ώρα στο νοσοκομείο και μηνύθηκαν από τους υπεύθυνους του ιδιωτικού συνεργείου καθαριότητας.

Ο νέος διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος κ. Δημήτρης Παρθένης αντέδρασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook γράφοντας ακριβώς:

” Η Συλληψη των διευθυντων του νοσοκομειου Τρικαλων δε θα περασει ετσι”…….

” Οι διευθυντες του νοσοκομειου Τρικαλων παραμενουν κρατουμενοι.
Η Δικαιοσυνη στα Τρικαλα κακοποιειται. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.” …..

” Μηνυμα που ελαβα τωρα.!
Και να μου περνούσε απ’ το μυαλό, μία στο εκατομμύριο, να μην ψηφίσω ΣΥ.ΡΙΖ.Α αυτοί… δεν μ’ αφήνουν. Έτσι που πάνε θα … το αυξήσουν το ποσοστό!”

Σημ. Σχετικά με το θέμα υπάρχουν και άλλες αναρτήσεις-σχόλια στο προσωπικό προφίλ του κ. Παρθένη.

Για ότι νεότερο για τις εξελίξεις θα σας ενημερώσουμε.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ