12.8 C
Trikala
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μια όμορφη καληνύχτα στα 34.000 μέλη του trikalaola.gr στο facebook

Μόλις πριν από 15 ημέρες, η σελίδα του trikalaola.gr στο facebook με την ονομασία trikalaola.blogspot.com – gr “ΤρίκαλαΟΛΑ” κατέγραφε 33.000 μέλη και χθες Δευτέρα 8-2-2016, στη σελίδα μας προστέθηκαν ακόμη 1.000 νέα οργανικά μέλη, φτάνοντας τα 34.000 !!!

- Advertisement -

Ήδη αυτή τη στιγμή της ανάρτησης, είναι +135 μέλη, δηλ. 34.135 !!!

Δεν ξέρουμε πόσο ψηλά μπορεί να φτάσουμε, πόσες χιλιάδες ακόμη θα γίνουν μέλη μας στο facebook ,σημασία έχει πως κατανοούμε πως 1.000 νέα οργανικά μέλη, κάθε 10 με 15 ημέρες που προστίθενται τελευταία, δεν είναι καθόλου τυχαίο και η σελίδα μας αρέσει γιατί σε καθημερινή βάση εργαζόμαστε ατέλειωτες ώρες για να μπορέσουμε να σας δώσουμε και να σας μεταφέρουμε όσο γίνεται καλύτερα την πραγματική και ζωντανή εικόνα των γεγονότων, που συμβαίνουν στο Νομό Τρικάλων, τη Θεσσαλία και όχι μόνο.

Απλά σας υποσχόμαστε να συνεχίσουνε με αυτόν τον ρυθμό, όσο οι δυνάμεις μας θα μας το επιτρέπουν.
Σας ευχαριστούμε όλους εσάς, τα 34.000 μέλη μας και σε όλους εσάς τους χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες μας που δεν έχουν λογαριασμό στο facebook

To team του trikalaola.gr

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Ένα ακόμη ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς τους 34.000 fans του trikalaola.gr στο facebook και στους 13.000 διαφορετικούς φίλους των τριών προσωπικών μου προφίλ στο facebook 

«Νίκος Σαλέπης»

ΠΑΤΗΣΤΕ και

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΤΡΙΤΟ 

Σημ.

Το 1ο και το 2ο προφίλ είναι συμπληρωμένα και το σύστημα δεν επιτρέπει πάνω από 5.000 φίλους/λες το καθένα (εκτός αν κάποιος διαγράψει το προφίλ του ή μου κάνει διαγραφή).

Αιτήματα φιλίας γίνονται μόνο στο 3ο προφίλ.

Επίσης, επειδή σε κανένα από τα 3 προφίλ μου δεν υπάρχουν κοινοί φίλοι, εάν σας έχω φίλο/λη σε ένα από τα τρία, το αίτημα δε θα γίνεται δεχτό και σε άλλο. Όλα τα άτομα (σύνολο 13.0000) είναι διαφορετικά.

Σας Ευχαριστώ πολύ.


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ