21.9 C
Trikala
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μια όμορφη καληνύχτα στα 42.000 μέλη του trikalaola.gr στο facebook ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Ακόμη μία χιλιάδα μελών συμπληρώθηκε και προστέθηκε σήμερα στη σελίδα του trikalaola.gr στο facebook φτάνοντας τα 42.000 μέλη!!!

- Advertisement -

Με ένα απλό “Μου αρέσει” (LIKE) στη σελίδα μας, γίνεστε αυτόματα μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας και μ’ αυτόν τον τρόπο μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Καθημερινά με ατέλειωτες ώρες δουλειάς, προσπαθούμε να σας μεταφέρουμε την πραγματική εικόνα των γεγονότων από την ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, της Θεσσαλίας και όχι μόνο, έγκαιρα και έγκυρα, με βίντεο και τεράστιο φωτογραφικό υλικό.

Μπείτε στη σελίδα μας  στο facebook με την ονομασία trikalaola.blogspot.com – gr “ΤρίκαλαΟΛΑ” και πατήστε απλά “Μου αρέσει” για όσους δεν είναι μέλη μέχρι στιγμής.

Και φυσικά, υπάρχουν και οι χιλιάδες άλλοι καθημερινοί αναγνώστες μας που δεν έχουν προσωπικό λογαριασμό στο facebook

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Το team του trikalaola.gr

TRIKALAOLA-FACEBOOK-42a

……………………………………………………………………………………………………

Ένα ακόμη ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς τους 42.000 fans του trikalaola.gr στο facebook και στους πάνω από 13.300 διαφορετικούς φίλους/λες των τριών προσωπικών μου προφίλ στο facebook 

«Νίκος Σαλέπης»

ΠΑΤΗΣΤΕ και

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ προφίλ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ  προφίλ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΤΡΙΤΟ προφίλ

Σημ.

Το 1ο και το 2ο προφίλ είναι συμπληρωμένα και το σύστημα δεν επιτρέπει πάνω από 5.000 φίλους/λες το καθένα (εκτός αν κάποιος διαγράψει το προφίλ του ή μου κάνει διαγραφή).

Αιτήματα φιλίας γίνονται μόνο στο 3ο προφίλ.

Επίσης, επειδή σε κανένα από τα 3 προφίλ μου δεν υπάρχουν κοινοί φίλοι, εάν σας έχω φίλο/λη σε ένα από τα τρία, το αίτημα δε θα γίνεται δεχτό και σε άλλο. Όλα τα άτομα (σύνολο 13.370) είναι διαφορετικά.

Σας ευχαριστώ πολύ.


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ