19.6 C
Trikala
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Ο Κ. Σκρέκας για όλα στο πρωινό του MEGA

Στην πρωινή εκπομπή του MEGAήταν καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης ο κ. Κώστας Σκρέκας. Ο της Νέας Δημοκρατίας ανέπτυξε τις βασικές θέσεις του κόμματος αναφορικά με το νέο Νομοσχέδιο που προωθεί η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Οικονομικών, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για ψήφισή του καθώς επιφέρει τομές στη λειτουργία του Κράτους.

- Advertisement -

Ο κ. Κ. Σκρέκας υπήρξε καθησυχαστικός όσον αφορά το εφάπαξ των ένστολων λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν κόβεται και το ύψος των επικουρικών συντάξεων και των εφάπαξ θα είναι ανταποδοτικό προς τις εισφορές του ασφαλιζόμενου».  Ο βουλευτής της Ν.Δ. συμπλήρωσε ότι «πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι οι άνθρωποι που σήμερα παίρνουν επικουρικές πρέπει να συνεχίσουν να τις παίρνουν και να διασφαλίσουμε ότι στο μέλλον θα το πάρουν και οι επόμενες γενιές».

Τέλος και αναφερόμενος στο θέμα που έχει προκύψει με την αναρρίχηση στους βράχους των Μετεώρων ο κ. Κώστας Σκρέκας τόνισε ότι «τα Μετέωρα είναι παγκόσμιος θρησκευτικός τουρισμός και ως τέτοια πρέπει να τα δούμε. Ότι γίνεται εκεί πρέπει να γίνεται με σεβασμό στις Μονές και στους ανθρώπους που μονάζουν εκεί».

Δείτε χαρακτηριστικό βίντεο ΕΔΩ

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ