21.2 C
Trikala
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Προειδοποιητική αποχή στο δημοτικό σχολείο Πύργου (βίντεο)

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 17ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων ανακοινώνει ότι και με τη σύμφωνη γνώμη των γονέων του σχολείου μας ανακοινώνουμε σε όλους τους αρμόδιους φορείς ήτοι στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και στο Δήμο Τρικκαίων ότι απέχουμε από τα μαθήματα αύριο την 29η Οκτωβρίου 2014 με σκοπό να λυθούν τα εξής θέματα τα οποία γνωρίζουν όλοι οι παραπάνω αρμόδιοι φορείς ύστερα από την διαμαρτυρία που είχαμε αποστείλει και συγκεκριμένα:
1) Το σχολείο μας λειτουργεί με υπεράριθμους μαθητές και αντιμετωπίζει στεγαστικό πρόβλημα καθώς δεν υπάρχουν αρκετές αίθουσες διδασκαλίας ώστε να λειτουργήσει σωστά το σχολείο μας. Δηλαδή τα παιδιά κάνουν μάθημα στο κυλικείο, στην αίθουσα υπολογιστών και στο γραφείο του διευθυντή. Το σχολείο μας είναι χωρητικότητας 100 παιδιών και στο σχολείο φοιτούν 168 μαθητές. Μάλιστα μετακινούνται 30 περίπου μαθητές από τον οικισμό του Καλαμακίου Ρογγίων και φοιτούν στο σχολείο μας παρόλο που θα μπορούσαν να φοιτήσουν σε όμορα σχολεία όπου υπάρχουν κενές αίθουσες.
2) Καθαριότητα: Δεν υπάρχει μόνιμη καθαρίστρια στο σχολείο μας και οι τουαλέτες αυτού μετά το πρώτο διάλειμμα είναι σε άθλια κατάσταση και δεν επαρκούν για 168 μαθητές.
3) Να εκτελεστεί η απόφαση που ελήφθη για την αποσυμφόρηση του σχολείου μας από τον διευθυντή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και να μας εξηγήσει για ποιο λόγο δεν εκτελείται μέχρι σήμερα και ποιος σταματάει την εκτέλεσή της.
Ευελπιστούμε ότι με αυτή την κίνηση θα διευθετηθεί το παραπάνω θέμα για να μην αναγκαστούμε να προβούμε σε περαιτέρω ενέργειες ώστε να βλαφθεί η εκπαιδευτική λειτουργία του σχολείου μας.
Ο Σύλλογος Γονέων του 17ου Σχολείου Τρικάλων
Δείτε ένα περσινό βίντεο αρχείου του trikalaola.gr τι είχε γίνει στην έναρξη της σχολικής χρονιάς και ακόμη το πρόβλημα δεν λύθηκε.
pyr2 pyrgos.

- Advertisement -

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ