16.6 C
Trikala
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Προσφορά αγάπης στον Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης

Όπως έπραξε ο Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων έτσι κινούνται για μια ακόμη φορά στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης, αλλά και του Προσκυνηματικό Ναού του Αγίου Στεφάνου.
Κάθε χρόνο γίνεται σπουδαία δουλειά, τόσο από τον προϊστάμενο του Ναού Οικονόμο Σταυροφόρο π. Στέργιο Γιαννάκο, αλλά και τον π. Αναστάσιο Γκαβοτζήμα για να στηριχθούν πολίτες που έχουν πραγματική ανάγκη. Φέτος ο αριθμός φαίνεται πως έχει αυξηθεί, έτσι και η ανάγκη να στηρίξουν όλοι την Τράπεζα Αγάπης «Ο Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» όλο και αυξάνεται. Ο πατήρ Στέργιος τόνισε χαρακτηριστικά:
Με την αγάπη των ενοριτών και των δωρητών του Ναού μας την περασμένη χρονιά μπορέσαμε να διανείμουμε χιλιάδες μερίδες ζεστού φαγητού σε αδελφούς μας που δεν έχουν την δυνατότητα κάλυψης του συσσιτίου τους.
Καλούμε λοιπόν το φιλάνθρωπο πλήρωμα τόσο της ενορίας όσο και των υποστηρικτών της προσπάθειας μας να μας στηρίξουν και να μας ενδυναμώσουν και την φετινή χρονιά καθώς οι ανάγκες μας είναι μεγάλες και ποικίλες. Μπορείτε να προσφέρετε τρόφιμα κάθε είδους : Κρέας, κοτόπουλο, λουκάνικα, κιμά, ψάρι, λαχανικά, όσπρια, ελαιόλαδο, ρύζι, μακαρόνια, ζάχαρη, γάλα, πατάτες, φρούτα, γλυκά, μαρμελάδες, καθαριστικά, απορρυπαντικά, σαπούνια, σαμπουάν, κλπ.
Επίσης μπορείτε να προσφέρετε:
– Ανταποκρινόμενοι ρίχνοντας τον οβολό σας από το υστέρημά σας, στο ειδικό κυτίο υπέρ της Τράπεζας Αγάπης που βρίσκεται εντός του Ιερού Ναού.
– Προσφέροντας χρηματική προσφορά υπέρ της Τράπεζας Αγάπης, αντί Στεφάνων στις Εξόδιες Ακολουθίες ή αντί κεράσματος στα Μνημόσυνα, υπέρ Αναπαύσεως των προσφιλών σας προσώπων.
– Με την συμμετοχή σας και την αξιοποίηση του χρόνου σας, στην εθελοντική ομάδα “Τράπεζας Αγάπης”, ώστε να στελεχωθεί επαρκώς και να ανταποκριθεί στις συνεχόμενες αυξημένες ανάγκες.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.
Τηλέφωνο:24310 28003

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ