18.8 C
Trikala
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στον Δήμο Καλαμπάκας άνοιξε συζήτηση για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας

Στο Δημαρχείο Καλαμπάκας πραγματοποιήθηκε συνάντηση – διαβούλευση με θέμα την υλοποίηση του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής 2014-2020», το οποίο πρόκειται να υλοποιηθεί στο νέο ΕΣΠΑ και να χρηματοδοτηθεί από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους 2014-2020.
Στην συνάντηση συμμετείχαν : Ο Δήμαρχος, κ. Χρήστος Σινάνης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Χρήστος Παπαγεωργίου και κα Λίλα Μπαντέκα-Νάνη, ο εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων κ. Παύλος Μπεμπές, εκπρόσωποι της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου και του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», εκπρόσωπος του φιλανθρωπικού σωματείου «Φίλες της Αγάπης» και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Σκοπός της συνάντησης ήταν ο συντονισμός για τη διαμόρφωση του πλαισίου υλοποίησης του εν λόγω προγράμματος στον Δήμο Καλαμπάκας και συγκεκριμένα:
1. Οργάνωση και τρόπος Κινητοποίησης των Οργανώσεων Εταίρων – Διασφάλιση της καθολικότητας και αντιπροσωπευτικότητας των Εταίρων της υπό συγκρότηση Κοινωνικής Σύμπραξης
2. Συλλογική Άποψη των Φορέων για τη μορφή και την οργάνωση των Κοινωνικών Συμπράξεων του ΤΕΒΑ
3. Συλλογική Άποψη των Φορέων για την λειτουργία των Κοινωνικών Συμπράξεων του ΤΕΒΑ
4. Συνοπτική Έκθεση Υφιστάμενης Κατάστασης στην Περιοχή Παρέμβασης
5. Αποτελέσματα της Διαβούλευσης: Καταγραφή των Φορέων που έχουν εκδηλώσει συμμετοχή για την συγκρότηση Κοινωνικής Σύμπραξης στην Περιοχή Παρέμβασης.
6. Εκτίμηση του υποσυνόλου των δυνητικά ωφελούμενων του ΤΕΒΑ σε επίπεδο Δήμου ως προς τις Ομάδες-Στόχου του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής 2014-2020»

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ