23.2 C
Trikala
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στον Λαγκαδά παρουσία του κ. Π. Παυλόπουλου,ο Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσόστομος

Στην Πόλη του Λαγκαδά βρέθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσόστομος, επί τη ευκαιρία της διπλής Εορτής της μνήμης του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Νέστορος και της Επετείου της Απελευθερώσεως της Πόλεως, από τον Οθωμανικό Ζυγό το 1912 και της Γερμανικής κατοχής το 1944.

- Advertisement -

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό, Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, Προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου και συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου, καθώς και άλλων Αρχιερέων, οι οποίοι πλαισιώνονταν από Ιερείς και Διακόνους της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά.

Στην συνέχεια ο κ. Χρυσόστομος έλαβε μέρος στην Επίσημη Δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναο, με την παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και των Αρχών της Πόλεως του Λαγκαδά.

Έπειτα, ο Άγιος Τρίκκης με τους υπόλοιπους Αρχιερείς μετέβησαν στο Ηρώον της Πόλεως του Λαγκαδά, όπου παρουσία του κ. Παυλόπουλου, των Αρχών και Εκπροσώπων, πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων υπέρ των πεσόντων αδερφών.


Βόπης Αναστάσιος


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ