19.8 C
Trikala
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στο «Erasmus+» εντάσσεται το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων

Στο Erasmus + εντάσσεται το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων , διαμέσου ενός σημαντικού δικτύου που δημιουργήθηκε με άλλες δύο ευρωπαϊκές χώρες. Συγκεκριμένα στο εν λόγω δίκτυο εντάσσονται το αντίστοιχο Θεραπευτήριο «SYMPATHIA» του Κόμο Ιταλίας, το Πανεπιστήμιο του AVEIRO της Πορτογαλίας, η Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, το Θεραπευτήριο «DEPARALISIACEREBRAL» του Πόρτο Πορτογαλίας και η Περιφέρεια Λομβαρδίας Ιταλίας.

- Advertisement -

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό Ευρωπαϊκό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα που θα αναβαθμίσει την τεχνογνωσία των εργαζομένων του Θ.Χ.Π. Τρικάλων καθώς και το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία αφού είναι το μοναδικό ελληνικό Θεραπευτήριο που εντάσσεται σε αυτό το πρόγραμμα και μάλιστα με πολύ σημαντικούς εταίρους συμμετέχοντες, με τεράστια εμπειρία στο αντικείμενο.

Τα Θεραπευτήρια «DEPARALISIACEREBRAL» του Πόρτο Πορτογαλίας και «SYMPATHIA» του Κόμο Ιταλίας, θεωρούνται από τα πρωτοπόρα στην Ευρώπη σε θέματα σύγχρονης τεχνολογίας για την εξυπηρέτηση ατόμων με αναπηρία.

Με την ένταξη στο Erasmus + , Περιθαλπόμενοι και Εργαζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν και να γνωρίσουν τη λειτουργία σημαντικών Ιδρυμάτων της Ευρώπης και να μεταφέρουν τις γνώσεις τους στο Θεραπευτήριό μας.

Ο Νίκος Ευθυμιάδης και οι συνεργάτες του δίνουν τη μάχη της αναβάθμισης του Θεραπευτηρίου με καινοτόμες δράσεις και με σύγχρονα Ευρωπαϊκά Προγράμματα, που θωρακίζουν το Θεραπευτήριό μας σε σχέση με το δύσκολο μέλλον που διαγράφεται για τα Προνοιακά Ιδρύματα.


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ