15.7 C
Trikala
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Το σωματείο ψυκτικών Ν. Τρικάλων εκφράζει την αλληλεγγύη των μελών του στο δίκαιο αγώνα των φτωχών αγροτών και καλεί τους συναδέλφους αλλά και όλους τους αυτοαπασχολούμενους στην παράσταση διαμαρτυρίας που οργανώνει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων «Η ΑΝΟΙΞΗ» στην Εφορία Τρικάλων τη Δευτέρα 9 Μάρτη στις 10πμ.
Οι νέες περικοπές επιδοτήσεων με τη νέα ΚΑΠ, η συνέχιση των χαρατσιών, οι χαμηλές τιμές των προϊόντων, η αύξηση του κόστους παραγωγής, ο εξαναγκασμός τους στην τήρηση λογιστικών βιβλίων σαν να είναι επαγγελματίες και η φορολόγηση τους με συντελεστή 13% οδηγούν τη μικρομεσαία αγροτιά στον αφανισμό, διώχνουν τους αγρότες απ’ το χωράφι και την παραγωγή, οδηγούν στην συγκέντρωση της γης σε λίγα χέρια, καταστρέφουν τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας μας.
Τα προβλήματα των φτωχών αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων και της εργατιάς είναι κοινά και έχουν την ίδια αιτία. Κι αυτή είναι η ανελέητη, βάρβαρη επίθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των μονοπωλιακών ομίλων και των κυβερνήσεών τους, που φορτώνουν όλα τα βάρη της καπιταλιστικής κρίσης στις πλάτες του λαού.
Ο αγώνας τους μας αφορά όλους, γιατί στρέφεται ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων, ενάντια στην καταστροφική για την αγροτική μας οικονομία και τους ίδιους τους αγρότες πολιτική της ΕΕ, ενάντια στη φορολογική επιδρομή σε βάρος μας που συνεχίζεται και με τη νέα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

- Advertisement -

Τρίκαλα 4/3/2015

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ