13.6 C
Trikala
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Σκρέκα με τον πρωθυπουργό

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά είχε ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Σκρέκας. Ο κ. Σκρέκας είχε μακρά συζήτηση με τον πρωθυπουργό και συζήτησαν για ακόμη μια φορά για «μέτρα που θα άρουν τις αδικίες και θα δώσουν ανάσα κυρίως στις ασθενέστερες οικονομικά και κοινωνικά ομάδες».

- Advertisement -

Ο Τρικαλινός βουλευτής στάθηκε στη σημαντική βελτίωση των δεικτών της οικονομίας της χώρας μας, μετέφερε όμως και το κλίμα που επικρατεί σε μεγάλο τμήμα του λαού μας. Γι αυτό υπογράμμισε την ανάγκη να αναληφθούν άμεσα πρωτοβουλίες και μια δέσμη μέτρων, ώστε να μπορέσουν να κατανοήσουν και να «νιώσουν τη βελτίωση της οικονομίας της Ελλάδας στην τσέπη τους» και οι πολίτες.

Ο κ. Κ. Σκρέκας συζήτησε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο προτάσεων στον πρωθυπουργό (στοχευμένες φοροελαφρύνσεις, «κόκκινα δάνεια» επιχειρήσεων και νοικοκυριών, ρύθμιση και άτοκες δόσεις των οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία κλπ.), ενώ τόνισε τη σημασία ενός στρατηγικού πλαισίου πρόληψης της φοροδιαφυγής και εισφοροαποφυγής που θα αποφέρει επιπλέον έσοδα στα κρατικά ταμεία, και έτσι θα ελαφρυνθούν περισσότερο οι αδύναμοι, ενώ ταυτόχρονα θα στηριχθεί σημαντικά το δίχτυ ασφαλείας της πρόνοιας και του κοινωνικού κράτους που οικοδομείται εκ νέου στη χώρα μας και μάλιστα εν μέσω κρίσης.

Τέλος ο Βουλευτής του Νομού μας, ανέφερε ότι μετά από δύο χρόνια θυσιών από τους πολίτες αλλά και μιας νοικοκυρεμένης και συνετής διακυβέρνησης από τον Αντώνη Σαμαρά, έχουν τεθεί σταθερές βάσεις για το πέρασμα της οικονομικής πολιτικής της χώρας στην επόμενη φάση που είναι η φάση της ανάπτυξης και της στήριξης της επιχειρηματικότητας, και ιδιαίτερα της επιχειρηματικότητας των νέων.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ