16.6 C
Trikala
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι γονείς του 5ου Δημοτικού σχολείου Τρικάλων στον Δήμαρχο

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Τρικκαίων κύριο Δ. Παπαστεργίου πραγματοποίησαν την Τετάρτη 25 Μαΐου τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου δημοτικού σχολείου Τρικάλων. Οι γονείς εξέθεσαν στον Δήμαρχο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο λόγω της παλαιότητας του, την ανάγκη για ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου, τη συντήρησή του, τη διαμόρφωση του αύλειου χώρου καθώς επίσης και τη φύλαξή του κατά τις ώρεςμη λειτουργίας όπου εμφανίζονται στοιχεία παραβατικότητας.

- Advertisement -

Τέλος συζητήθηκε για μια ακόμη φορά το επιτακτικό αίτημα των γονέων για κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων τόσο για τις αθλητικές δραστηριότητες όσο και για άλλες εκδηλώσεις. Οι γονείς δήλωσανότι είναι αποφασισμένοι και θα επιμείνουν για την εξεύρεση  λύσης,καθώς το σχολείο είναι το μοναδικό ίσως της πόλης, που παρά τον πολύ μεγάλο αριθμό μαθητών του, στερείται βοηθητικών χώρων με αποτέλεσμα να παρακωλύεται η εύρυθμη λειτουργία του.

Ο Δήμαρχος αφού άκουσε προσεκτικά τους γονείς και αφού υπενθύμισε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο δήμος, δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ό,τι είναι εφικτό προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες και να είναι περισσότερο ασφαλής και εποικοδομητική η παραμονή των παιδιών στο χώρο του σχολείου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου έδωσε νέο ραντεβού σε σύντομο χρονικό διάστημα, περιμένοντας απαντήσεις, στέλνοντας το μήνυμα ότι κυρίαρχος στόχος της ύπαρξης του είναι η βελτίωση συνθηκών του σχολείου. Το οφείλουμε στα παιδιά μας!!

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ