21.9 C
Trikala
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συναυλία Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων για τους πρόσφυγες

Η Διοικούσα Επιτροπή της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Τρικάλων αποφάσισε (πρακτικό συνάντησης 7 -9- 2015), την διενέργεια ανοικτής συναυλίας της ΣΟΝ για την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015. Η συναυλία είναι μια συνδιοργάνωση του ΣΦΜΤ και του Δήμου Τρικκαίων με την συμπαράσταση της Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών και του ΕΕΣ τμήμα Τρικάλων

- Advertisement -

Η συναυλία θα λάβει χώρα στην οδό Ασκληπιού καιρού επιτρέποντος στο ύψος του ζαχαροπλαστείου “Γιαννής” και του καταστήματος “Stradivarius”

Σκοπός της συναυλίας η ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας για την υποστήριξη των προσφύγων που συρρέουν στην Ειδομένη αλλά και των 190 κατοίκων της συνοριακής αυτής πολίχνης. Η συναυλία είναι επίσης μια έξοχη ευκαιρία ευρείας γνωριμίας όλων με την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων

Τα αγαθά που θα συλλεγούν είναι τα ακόλουθα : (α) είδη υγιεινής για παιδιά και ενήλικες (οδοντόβουρτσες/οδοντόπαστες, σαμπουάν, αφρόλουτρα, σαπούνια σε πλάκες, υγρομάντηλα, χαρτομάνδηλα, μωρομάντηλα, πάνες, σερβιέτες και παρόμοια (β) φάρμακα και παραφάρμακα πρώτης ανάγκης, (γ) ρουχισμός χειμωνιάτικος για μικρά παιδιά και ενήλικες καινούργια ή πολύ καλή κατάσταση (κυρίως αδιάβροχα), (δ) παιδικές τροφές που δεν απαιτούν διατήρηση των σε ψυγείο και έχουν ημερ. Λήξης > 3 μηνών (ε) snacks (πατατάκια, κράκερς, φρυγανιές, ξηροί καρποί, μπισκότα, σταφίδες, αποξηραμένα φρούτα)
(στ) άλευρα και πάστες ζυμαρικών για τους κατοίκους της ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ
Είναι δεκτά επίσης πτυσσόμενα είδη στέγασης (τέντες – υπόστεγα) που προορίζονται για το δημοτικό διαμέρισμα ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ

Έναρξη συλλογής αγαθών 10.00 στην γωνία του Stradivarius
Έναρξη συναυλίας 12.00
Σε περίπτωση κακοκαιρίας η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο και η συλλογή των αγαθών στην είσοδο του

Δύο λόγια για την ΣΟΝ

Η Ορχήστρα ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο και λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2014 σε περιόδους που εκκινούν τον Σεπτέμβριο και τελειώνουν τον Ιούνιο με επιστέγασμα την μεγάλη συναυλία κλεισίματος της περιόδου. Οι πρόβες – δοκιμές γίνονται στην Δωροθέα Σχολή κάθε εβδομάδα, ημέρα Κυριακή. Δάσκαλος και Διευθυντής της Ορχήστρας είναι ο Δημήτρης Κτιστάκης με βοηθούς τους κορυφαίους της Ορχήστρας..
Η ΣΟΝ βρίσκεται στην Β’ Περίοδο λειτουργίας της με την υποστήριξη του ΙΣΝ και του Δήμου

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΣΟΝ

– See more at: http://www.sfmt.gr/open-concert-in-support-of-immigrants/#sthash.NGP09N8j.dpuf


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ