18.8 C
Trikala
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σύλληψη στα Τρίκαλα για παράβαση της εργατικής νομοθεσίας

Συνελήφθη χθες (18-12-2014) το βράδυ στα Τρίκαλα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 55χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούν σε βάρους του δύο καταδικαστικές αποφάσεις για παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας, με συνολική ποινή φυλάκισης (15) μήνες και συνολική χρηματική ποινή (15.500) ευρώ.
Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης του Τελωνειακού Κώδικα και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών

- Advertisement -

Κατασχέθηκαν (778) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και μικροποσότητα κάνναβης

Συνελήφθησαν, σήμερα (19-12-2014) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί, ηλικίας 31 και 35 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης του Τελωνειακού Κώδικα και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του 31χρονου, κατά την οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους (483) γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του 35χρονου, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• μια συσκευασία με λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους (295) γραμμαρίων, καθώς και
• μικροποσότητα κάνναβης.

Η ποσότητες καπνού θα σταλούν στο Τελωνείο Τρικάλων, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ