21.9 C
Trikala
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σύλληψη στο πανηγύρι Τρικάλων για παραεμπόριο

Συνελήφθη, χθες (14-09-2014) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων, μία 34χρονη ημεδαπή, διότι κατελήφθη να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση στην εμποροπανήγυρη της πόλης, σαράντα πέντε (45) είδη παραεμπορίου, στερούμενη της απαιτούμενης άδειας και των προβλεπόμενων παραστατικών. Τα παραπάνω είδη κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος της ημεδαπής βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο.

- Advertisement -

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Επαιτεία Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, βεβαιώθηκαν χθες (14-09-2014) το πρωί στα Φάρσαλα πταισματικές παραβάσεις σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, ηλικίας 73 και 64 ετών, για το αδίκημα της επαιτείας. Στην κατοχή των δύο γυναικών βρέθηκε και κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των δώδεκα (12) ευρώ.
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων και της νομοθεσίας περί θήρας Συνελήφθη, σήμερα (15-09-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, ένας 52χρονος ημεδαπός, ενώ αναζητείται ένας ακόμη 49χρονος ημεδαπός, για παράβαση του νόμου περί όπλων και της νομοθεσίας περί θήρας. Κατασχέθηκαν η καραμπίνα του συλληφθέντα, το δίκαννο του 49χρονου και εννέα φυσίγγια.
Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης Συνελήφθη, σήμερα (15-09-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη, χθες (14-09-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να αφαιρεί ποσότητα νερού με σκοπό το πότισμα δέντρων, έχοντας συνδέσει λάστιχο ποτίσματος με τη δημοτική παροχή νερού. Το λάστιχο κατασχέθηκε.
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στη Σκόπελο

Σήμερα (15.09.2014) και περί ώρα 06.15΄, στο 27ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Σκοπέλου – Λουτρακίου, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 59χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ