19 C
Trikala
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το Άγιο Φως από τον Πανάγιο Τάφο θα έρθει στα Τρίκαλα μέσω του trikalaola.gr-πως θα μπορέστε να το παραλάβετε (ζωντανά η άφιξη)

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

- Advertisement -

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το trikalaola.gr θα μεταβεί στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Λάρισας για να παραλάβει το Άγιο Φως που θα έρθει με την ειδική πτήση από το Ελευθέριος Βενιζέλος (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το περσινό δημοσίευμα τουtrikalaola.gr).

Η άφιξη του αεροπλάνου θα γίνει περίπου στις 8:15 και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε για λίγο ζωντανά στο trikalaola.gr ή εδώ στο τέλος του δημοσιεύματος ή στο πλαίσιο με τις LIVE μεταδόσεις στην αρχική σελίδα του trikalaola.gr

Η άφιξη στα Τρίκαλα μέσω της ομάδας του trikalaola.gr θα γίνει περίπου στις 10 με 10:15 (ή και πιο γρήγορα, ανάλογα τις καθυστερήσεις) στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βαλομανδρίου (Νίκος Σαλέπης κιν. 6977200738-6976658568), στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Δροσερού (Στέργιος Μάνιος) και στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Δενδροχωρίου (Βασίλης Φέκος).

Δεν θα γίνει η διανομή όπως άλλες χρονιές στις κοντινές ενορίες, λόγω χρόνου και όποιος θέλει μπορεί να έρθει να το παραλάβει εκείνη την ώρα από αυτούς τους ναούς. Είναι κρίμα να έρχεται το Άγιο Φως στα Τρίκαλα και να μην μπορεί να φτάσει και στο πιο απομακρυσμένο χωριό του Νομού Τρικάλων. Όλες οι ενορίες μπορούν να στείλουν εκπροσώπους να το παραλάβουν.

Επίσης, η Μητρόπολη έχει μεριμνήσει, όπως κάθε χρόνο, να στέλνει εκπροσώπους να παραλαμβάνουν το Άγιο Φως και να το μεταφέρει στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Η LIVE μετάδοση


Broadcast live streaming video on Ustream

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ