12.9 C
Trikala
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Το Ποτάμι θέλει να ποτίσει τους τρικαλινούς αγρότες!

Την Πέμπτη το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Τρικκαίων διοργανώνει μια ενδιαφέρουσα ομιλία για τους αγρότες και τις θέσεις του κόμματος. Ομιλητής θα είναι ο
Σπύρος Καχριμάνης ο οποίος είναι υπεύθυνος στο αγροτικό τομέα και ο ίδιος μάλιστα είναι αγρότης στο επάγγελμα και μέλος συνεταιρισμού στο Άργος.
Ο κ. Καρχιμάνης μιλώντας στο “Ράδιο Πρωινός 105,3” έδωσε ένα στίγμα των απόψεων του και πράγματι είχαν μεγάλο ενδιαφέρον. Αναλυτικά:
«Αύριο στην ουσία θα προκαλέσω συζήτηση, θα προσπαθήσω να βάλω τα μεγάλα ζητήματα στον πυρήνα τους. Διότι το πρόβλημα δυστυχώς στη γενικότερη πολιτική συζήτηση και ειδικότερα στο αγροτικό είναι ότι μένουμε στα συμπτώματα. Λέμε ας πούμε τα ελληνικά προϊόντα δεν βρίσκουν διέξοδο στην αγορά και μένουμε σ’ αυτό, δεν μπαίνουμε στην ουσία γιατί συμβαίνει αυτό και πώς μπορεί να ανατραπεί. Η ουσία της πολιτικής είναι να προσφέρει λύσεις και όχι να κάνει διαπιστώσεις. Έτσι αυτό προσπαθούμε με το Ποτάμι, το οποίο δεν έχει παγιωμένες θέσεις αλλά συνδιαμορφώνει θέσεις. Και γι’ αυτό καλούμε τους πολίτες σε συνδιαμόρφωση πολιτικής που να είναι πρακτική και εφαρμόσιμη».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ